YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %1,22
  • BIST
    %-0,18
Kayaalp'e ağzı ile çizdiği portresini hediye etti

Kayaalp'e ağzı ile çizdiği portresini hediye etti

Yerköylü bedensel engelli Narin Işık,  kollarını ve bacaklarını kullanamadığı için ağzıyla yaptığı, milli güreşçi Rıza Kayaalp’in portresini kendisine hediye etti.
04022015narinisikRehabilitasyon Merkezinin resim atölyesinde ağzı ile çizdiği portreyi Kayaalp’e takdim eden Yerköylü hemşerimiz Işık, milli güreşçi Kayaalp’i çok sevdiğini ve mütevazi kişiliğini çok beğendiğini söyledi.
Daha önce ağzı ile değişik resimler yaptığını, ancak ilk defa Kayaap’in portresini çizdiğini anlatan Işık, şöyle devam etti:
“Rıza Kayaalp’i çok sevdiğim için söz verdim yapacağıma ve bayağı bir zorlandım ilk bir ay içerisinde. Belki bu resim bin kere yapılıp bin kere bozuldu. Rıza Kayaalp kardeşim benim yapacağıma inandığı için, güvendiği için ‘benim resmimi çalışır mısın’ dedi. İstese tüm ressamlar onun resmini yapabilir ama o beni tercih ettiği için ben yaptım.”
Kayaalp’in yaptığı resmi çok beğendiğini anlatan Işık, “Beni çok mutlu etti, çok gururlandım. Bana dünyayı bağışlasa bu kadar mutlu olamazdım. Bir insanın resmini çalışıp onu başarıyla ona benzetmek o kadar zor ki” dedi.
Dünya ve Avrupa  şampiyonu milli güreşçi Kayaalp ise, vakit buldukça huzurevi ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ettiğini belirtti.
Daha önceki rehabilitasyon merkezi ziyaretimde Narin Işık ile tanıştığı dile getiren Kayaalp şunları kaydetti:
“Kendisinin yapmış olduğu resimleri gördüm ve bir tanesini bana hediye etti. Ben ona bir tane de benim resmimi çizer misin dedim. Oda ‘tabi ki çizerim’ dedi ve bugün de kendisinin bana çizmiş olduğu resmi almaya geldik. Tabi ablamız engelli bir durumda ama yeteneğini engeline rağmen yapmaya devam ediyor. Hayatta mücadele ediyor, kendisinin de dediği gibi yılmıyor isyan etmiyor. Kendisinin yeteneğini burada geliştirerek hayatta daha barışık yaşıyor. Kendisi de bana güzel bir resim hediye etti. Kendisine de ben çok teşekkür ediyorum.”
Narin Işık’ın hediye ettiği resmin kendisi için çok önemli olduğu ifade eden Kayaalp, “Bu resmi evimin en güzel yerine asacağım. Çünkü bu resmin ayrı bir önemi var. Ağızla çizilmiş el kullanılmamış bir resim. Bu çok önemli. Aslında çok da zor bir çizim bence. Bunu ömür boyu evimin en güzel köşesinde asılı kalacaktır” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji