YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Kaymakam Bayram Gale, Yaşlıları unutmadı

Kaymakam Bayram Gale, Yaşlıları unutmadı

Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, yaşlılar haftasında Yerköy Devlet Hastanesinde yatan yaşlıları unutmadı
22032013yasli18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, görevlendirdiği ekip, yaşlıları evlerinde, hastanede yatan yaşlıları da, hastane odasında ziyaret ettiler.
Görevlendirilen Yerköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Yerköy Devlet Hastanesinde yatan hastalara ve çeşitli mahallerde bulunan yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Kaymakam Gale, “Herkes için değişik önem ve ifade eden yaşlılık, hayatımızın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. “dedi.
Yaşlılık dönemi itibar gerektirdiğini ifade eden Gale, “Yaşlılarımıza göstereceğimiz itibar bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır.
Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara bu hizmet imkânlar ölçüsünde devletimiz tarafından verilmektedir. Ancak devletimizin çalışmaları yaşlılarımızın sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri yeri almaları konusunda tek başına yeterli değildir. Toplumda bu bilincin yerleşmesi, bugüne kadar olduğu gibi gönüllü kuruluşlarımızın ve yurttaşlarımızın katkıları ile yaşlılarımıza daha iyi yaşama koşullarını sağlayabiliriz. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum” dedi.
Ziyaret edilen yaşlılar ise, Yerköy Kaymakamlığını yetkililerinin kendilerini ziyaret edip, ellerinden öpüp, onları hatırlamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji