YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,32
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %1,43
Kaymakam, doğum yapan anneyi ziyaret etti

Kaymakam, doğum yapan anneyi ziyaret etti

Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Devlet Hastanesi Doğum Servisinde yeni doğan bebeğe ve anneye çeşitli hediyeler takdim etti.
27062013galeHer kesiminden vatandaşın yanında olmayı görev edindiklerini ifade eden Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personelimiz, yeni doğan bebeklere ve doğum yapan anneyi ziyaret ederek mutluluklarına ortak oluyorlar.”dedi.
Ailelerin bebek sevinçlerine ortak olmak için kaymakamlık olarak böyle bir uygulama başlattıklarını ifade eden Gale, “Projemizin ismi “Hoş Geldin Bebek” biz burada Yerköy Devlet Hastanesinde doğum yapan annelere, bu devletin bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duymaları. Ülkemizin büyük bir dünya ülkesi olması bununda yediden yetmişe herkesin huzurlu yaşamasını istiyoruz.
Tabii bu doğum meşakkatli bir iş, aileler bunun sıkıntısını yaşıyorlar. Biz bu sıkıntıları hem onların en özel günlerinde, en güzel günlerinde, en mutlu günlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Dolayısı ile arkadaşlarımız sürekli takip ediyorlar.
Sadece doğum günlerinde değil bu projemizle cenazesi olan ailelerimize de benzer faaliyetler yapacağız. Bu toplumsal dayanışmanın örneği olmasını istiyoruz. Toplumsal dayanışma en güzel günlerde, en kötü günlerde de birlik olmayı gerektiriyor.
Toplumsal dayanışma, bu özel günlerde, kötü günlerde, iyi günlerde hep birlikte olalım acılarımızı paylaşalım, mutluluklarımızı paylaşalım istiyoruz. O zaman biz büyük bir aile olacağız. O zaman büyük bir toplum olacağız, büyük bir devlet, büyük bir millet olacağız bunun inancında şuurunda hareket ediyoruz.
Bu projenin diğer ayaklarını da harekete geçirmek için arkadaşlar var gücü ile çalışıyorlar. Saten sosyal yardımlaşma dayanışma vakfı diyoruz, sadece yardım kısmı ile ilgilenmiyoruz. Toplumsal dayanışmayı sağlamak istiyoruz buradaki temel amacımız bu. Yediden yetmişe herkes bütün toplumun her kemsi bir arada olsun istiyoruz. Temel amacımız bu, bu sadece sembölük bir durum ama çalışmalarımız davam edecek.”dedi.
Ziyaret sırasında ailelere, kaymakamlık tarafından hazırlanan “Annelik Sertifikası” ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji