YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Kaymakam Karaca İlçemizde görevine başladı

Kaymakam Karaca İlçemizde görevine başladı

Yerköy ilçe Kaymakamlığına atanan Mustafa Karaca, görevine başladı.
Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Konya Karapınar Kaymakamlığından Yerköy’e atanan Mustafa Karaca yaptığı açıklamada, devlet, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş işbirliğinde el ele verip, hizmet bayrağını bir adım daha ileri götürmek için çalıştıklarını söyledi.
Vatandaşların can ve mal güvenliğiyle huzurunun 7 gün 24 saat koruyucusu olmaya çalışacaklarını vurgulayan Karaca, işsize, engelliye, ihtiyaç sahibi ailelere ve kadınlara yönelik sosyal sorumluluk ve ekonomi projelerine de öncelik vereceklerini dile getirdi.
Kaymakam Mustafa Karaca kimdir?
Kaymakam Mustafa Karaca 1975 yılında Hatay’ın Dörtyol İlçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Dörtyol’da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden 1999 yılında mezun olmuştur.
Askerlik görevini yedek subay olarak tamamladıktan sonra 2001 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak mesleğe başlayan Karaca, sırasıyla Ankara/Evren, Çankırı/Atkaracalar, Adana/Yumurtalık’ta Kaymakam Vekilliği, Karaman/Ayrancı, Kilis/Polateli’nde Kaymakamlık, Muş ve Niğde’de Vali Yardımcılığı Konya/Karapınar Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur.
2019 yaz kararnamesi ile Yerköy Kaymakamlığına atanan Mustafa Karaca evli ve iki çocuk babası olup, iyi derece İngilizce bilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji