YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
Kaymakam Şengök, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi

Kaymakam Şengök, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi

Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök,  Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü bakım ve onarım ekipleri tarafından yapılan, Eski İstiklal İlkokulunda yapımı devam eden çalışmaları yerinde gördü.
06042015incelemeKaymakam Nevzat Şengök ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan eski İstiklal ilkokulunda yapımı devam eden bakım ve onarım çalışmalarını yerinde incelediler.
Kaymakam Şengök, ilçede bakım onarıma ihtiyaç duyulan 1 okulda çalışma başlatıldığını söyledi.
Şengök, incelemeler sonrasında şu açıklamalarda bulundu: “Yozgat İl Milli Eğitim bünyesinde ağırlıklı olarak okulların, onarım, bakım tamir işlerinde çalışan Acil Onarım Ekibi, ilçemizde bulunan eski İstiklal ilkokulunda bakım ve onarım çalışmalarına başladı. İhale kapsamına giren onarımlar haricinde kalan elektrik, su ve duvar işçiliği gerektiren işleri yapan 16 kişilik ekip okulu tamamlaması ile birlikte bu okulumuz Şehit Şaban Karadoğan ortaokulumuza tahsis edilecektir” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, eski İstiklal ilkokulunun bakım ve onarımı tamamlandıktan sonra Şehit Şaban Karadoğan ortaokuluna tahsil edileceğini, Şehit Şaban Karadoğan ortaokulunun şuan ki mevcut yerinin ise İmam Hatip Orta Okulu ve Lisesine tahsis edileceğini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji