YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,86
Kaymakam Şengök ve İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş okulları inceledi

Kaymakam Şengök ve İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş okulları inceledi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü ve Yerköy İlçe Kaymakamı, İlçe merkezinde bulunan Namık Kemal ve Nurdoğdu İlköğretim ve orta okullarını ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundular.
25092014okulYerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve beraberindeki heyet, Namık Kemal İlköğretim okulunda çeşitli incelemelerde bulundu.
Gerçekleşen incelemeler sonrasında gazetecilere çeşitli bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Namık Kemal İlköğretim okulunun eski bir binaya sahip olduğunu söyledi.
Kuş, Namık Kemal İlköğretim okulunun eskisinin yıkılıp yerine yenisinin yapılması için gerekli çalışmalar planlandıklarını ifade etti.
2014–2015 eğitim öğretim yılının birinci dönem sonuna doğru İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacak olan bir ekip tarafından yapılacak olan incelemeler sonrasında çalışma başlatmayı planladıklarını söyleyen Saim Kuş, “Yerköy ilçemizde bulunan Namık Kemal İlköğretim okulumuz, ilçenin en çok öğrencisine sahip bir okulumuzdur. Bu okulumuz gerek yapısı olarak gerekse yıllar önce yapılması nedeni ile eskimiş durumda. Bizler 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi sonlarına doğru oluşturacağımız bir ekibe okulumuzu inceletmeyi düşünüyoruz. Yapılacak incelemeler sonrasında, ekibimizin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda gerekli çalışmaları başlatacağız. Şayet okulumuz eğitim ve öğretime uygun görülmemesinde, okulumuz yıkılıp yerine yenisini yapmayı planlıyoruz. Şayet okulumuzun ikinci dönem başında yıkımına karar verilirse, okulumuz bir sonraki eğim ve öğretim yılına hazır hale getirilir” dedi.
Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök ise Yerköy’ün öğrenci sayısı olarak en yoğun okulu olduğunu, gerek görünümü olarak gerekse yapısı olarak eski bir bina olduğunu belirtti.
Şengök, Namık Kemal İlköğretim Okulunun yıkılarak yerine Selçuklu Mimarisi bir okul yaptırılmasının ilçe ayrı bir hava katacağının altını çizdi.
Namık Kemal İlköğretim Okulu ziyareti sonrası Kaymakam Şengök ve İl Milli Eğitim Müdürü Kuş, Nurdoğdu İlköğretim okulunda yapımı tamamlanan fayans çalışmalarını yerinde incelediler.
İncelemeler sonrası Şengök ve Kuş, bir sınıfa girerek öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji