YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,89
  • BIST
    %1,77
Kaymakam Şengök’e “hayırlı olsun” ziyareti

Kaymakam Şengök’e “hayırlı olsun” ziyareti

Başkentteki Yerköylüler Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri kaymakam Nevzat Şengök’ü ziyaret etti.
14112012basBaşkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini başkanı ve üyeleri Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret ettiler.
Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini Başkanı Mesut Kaya, dernek başkan yardımcıları Muttalip Demir ve Uğur Yıkılmaz ile birlikte Şengök’ü makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.
Gerçekleşen ziyarette, dernek başkanı Mesut Kaya, Başkent Ankara’da yaşayan Yerköylüler bir araya gelerek aldıkları kararla Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini kurduklarını ifade etti.
Kaya, “Türkiye’nin her yerinden gelip yerleştiği, farklı coğrafyalardan insanların bir arada barış ve huzur içerisinde yaşadıkları önemli bir kent olan Başkent Ankara’da Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini kurmuş bulunmaktayız. Yerköylü olmanın bir ayrıcalığını hisseden Yerköylüler, bir dünya kenti Ankara’da hem değişimi yakalamak hem de geçmişle olan bağlarını koparmamak ve Yozgat kültürünü yaşatmak için bir araya gelme ihtiyacı duymuşlardır” dedi.
İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök ise, derneğin hayırlı olmasını dileyerek, dernek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Kaymakam Olsun ziyareti

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji