YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %0,36
Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı  koltuğuna öğrenciler oturdu

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı koltuğuna öğrenciler oturdu

Yerköy İlçe Kaymakamı ve Ali Ada ve Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, makamını çocuklara devretti.
Başkanlık makamına İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi İdil Kaplan otururken, Kaymakamlık koltuğuna Şehit Kamil Çelikkaya İlkokulu öğrencisi Osman Bilgehan Yılmaz oturdu.
Başkanlık koltuğuna oturmanın kendisine büyük gurur verdiğini ve çok mutlu olduğunu söyleyen İdil Kaplan, ilk isteği “Hayvan Barınağı ‘ yapmak olduğunu söyledi.
İlçede bulunan park alanlarının daha kullanışlı hale getirilmesi için çeşitli talimatlarda bulunan İdil Kaplan’ın talimatlarını not alan Başkan Yılmaz, öğrencilerin yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, “Bu anlamlı günde Ulu Önder Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği günde ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Başkanlık görevini üstlenen İdil Kaplan’ın talimatları için gerekli işlemler başlatılacaktır. ” dedi.
Kaymakamlık koltuğuna oturan Şehit Kamil Çelikkaya İlkokulu öğrencisi Osman Bilgehan Yılmaz’ın ise ilk istediği, “Son 100 yılda kullanılan tarım aletlerinin sergilendiği köy müzesi, bilim ve teknoloji fuarı” oldu.
Gerçekleşen ziyaret sonrası Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ve Kaymakam Ali Ada öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.
WhatsApp Image 2019 04 22 at 17.43.16

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji