YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %1,45
  • BIST
    %3,10
Kazada hayatını kaybetmeseydi, Yerköy’e gelin gelecekti!

Kazada hayatını kaybetmeseydi, Yerköy’e gelin gelecekti!

Karaman’da hemşire Seycan Alan‘ın kahreden ölümü, Yerköylü hemşerilerimizi de derinden üzdü.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde aracı kontrolden çıkan ve 15 metre yükseklikten uçtuktan sonra evin duvarına çarparak, ters dönen otomobilin sürücüsü hemşire Seycan Alan (26) hayatını kaybetti. Seycan Alan’ın Yerköylü hemşerimiz Uzman Çavuş Mahmut Alan ile Ramazan Bayramı’ndan sonra düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.

Kaza, Cumartesi günü saat 16.30 sıralarında, Karaman’ın Ermenek ilçesi Seyran Mahallesi’nde yapım çalışması devam eden ve iddiaya göre, kapalı olması için yeterli önlemin alınmadığı yolda meydana geldi.

Ermenek Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Seycan Alan, mesai bitimi 41 GP 401 plakalı otomobiliyle evine gitmek için yola çıktı. Mıcırlı yolda Alan’ın kontrolünden çıkan otomobil, 15 metre yükseklikten uçtuktan sonra evin duvarına çarpıp, ters döndü.

Kaza sonrası Seycan Alan, aracın altında kalırken, kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Alan, ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ağır yaralı olduğu belirlenen Alan, meslektaşları olan sağlık görevlilerince ambulansla çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Buradaki müdahale sonrası Konya’daki hastaneye sevk edilen Alan, yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Alan’ın cansız bedeni, tekrarda görev yaptığı hastaneye getirilip, morga konuldu. Hemşire Seycan’ın cenazesi, otopsi sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Kocaeli’ye gönderildi.

RAMZA BAYRAMI SONRASI DÜĞÜN YAPACAKMIŞ

Seycan Alan’ın, 1,5 ay önce Yerköylü hemşerimiz Uzman Çavuş Mahmut Alan ile nikah kıydığı daha sonra nikah yaptırdıkları ve eş durumundan Ermenek’e atandığı, Yerköylü hemşerimiz uzman çavuş olan Mahmut Alan ile Ramazan Bayramı’ndan sonra da düğün yapmayı planladıkları belirtildi.

karamakaza

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji