YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Kepir, Dağlıca saldırısını kınadı

Kepir, Dağlıca saldırısını kınadı

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Dağlıca bölgesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan 8 asker için bir taziye ve başsağlığı mesajı yayınladı
20062012kepirYerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, 8 askerimizin şehit edildiği Dağlıca Saldırısı ile ilgili olarak “Terör örgütünün kahpe ve kalleş saldırılarını şiddetle kınıyor, ve lanetliyorum” dedi.
“Ülke bütünlüğüne, Türk-Kürt kardeşliğine zarar verenleri nefretle kınadığını ifade eden Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, 19 Haziran 2012 Salı günü Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili şu ifadelerde bulundu: “Hakkari’nin Dağlıca mevkiinde çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit, 16 askerimizin de yaralı olduğunu duymamız beni ve tüm Türk Milletini derinden yaralamıştır.
Türk-Kürt kardeşliğine zarar verenler terör örgütü, Türk askerlerimize haince yaptığı bu saldırıyı lanetliyorum.
Bu anlamda hain teröristler çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor; ailelerine, Türk milletine sabır ve başsağlığı ayrıca yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji