YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %-0,05
Kepir, “Yerköy Şehitliğimiz Örnek Olacak”

Kepir, “Yerköy Şehitliğimiz Örnek Olacak”

Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanlığı, Yerköy Şehitlik mezarlığında yeni uygulamalar için kolları sıvadı
27032012kepirŞehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, “Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını gözlerini kırpmadan veren şehitlerimizin ebedi istirahatgahı olan Yerköy Şehitliği, Yerköylü hayırsever iş adamlarının destekleri ile farklı bir çehreye kavuşuyor.”dedi.
Yerköy Şehit Aileleri Derneği tarafından yapılan çalışmalarla İlçemizdeki Şehitliğin çehresi değiştiğini ifade eden Kepir,  “Yerköy Şehitliğine yapılan çalışmalar sırasında şehitlik içerisinin yazın toz ve topraktan kışın ise çamurdan kurtarılması için şehitlik zemininin tamamı parke ve bordür döşenmiştir.
Allah kısmet ederse, Yerköy Şehitlimiz, Yozgat ve diğer ilçelerde gerek görünüm olsun gerekse çevre düzeni olsun tekten olacağı kanaatindeyim.
Gerçekleşecek olan çalışmalar sonucunda, gerek şehit aileleri derneği olarak gerekse hayırsever iş adamlarımızın destekleri ile şehitliğimize, Kapı, kapı üzeri kemer, çöken mezarlar, mermer çiçeklik, aydınlatma, ses yayın cihazı ve bu cihaz ile sabah 8’den akşam 17’e kadar Kuran-ı Kerim yayını, suni çim, şadırvan ve mescit gibi birçok projeye imza atmayı planlıyoruz.
Ebediyete intikal etmiş olan aziz şehitlerimizin, istirahatgahı olan Yerköy Şehitliğimize maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen hayırsever iş adamlarımızdan İbrahim Ertuğrul Coşar, Mustafa Mandıracı, Bülent Durmaz ve Şehitlik çevre düzeninde ekibi ile desteklerini esirgemeyen Erol Atik’e teşekkürü bir borç bilmekteyim.”dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji