YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Kırşehir Milletvekilli Mikail Arslan, Çiçekdağılılarla buluştu

Kırşehir Milletvekilli Mikail Arslan, Çiçekdağılılarla buluştu

Kırşehir AK Parti Milletvekili, Çiçekdağı İlçesinde yapılması planlanan yurt için çeşitli incelemelerde bulundu.
15012011vekilÇiçekdağı’na yapılması planlanan yurt için Çiçekdağı’nı ziyaret eden, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Çiçekdağı Meslek Yüksek Okulu için yapılacak olan yurt için yer belirlemelere katıldı.
Yurt için çeşitli incelemelerde bulunan Arslan, daha sonra Çiçekdağı ilçe halkı ile buluşarak sorunlar hakkında sorunlarını dinledi. İlçe halkı ile sohbet eden Kırşehir Milletvekili Mikali Arslan, daha sonra ilçe halkına çeşitli açıklamalarda bulundu.
Arslan “Çiçekdağı halkı gerçekten çok vefalı, bizlere büyük destek vererek ilçemize büyük katkıda bulunuyolar.Allah izin verirse Çiçekdağı’na 300 Kişilik KYK Yurdumuzu getireceğiz, tabi bunun yanında Meslek Yüksek Okulu binamızı da büyüteceğiz. Üniversite deyip geçmemek gerekir. İlçemize çok büyük katkısı vardır. Bunun yanı sıra Anadolu Lisemizi ve 480 Kişilik Atatürk İlköğretim Okulumuzu ilçemize sunduk.
TOKİ’mizin ilçemize modern bir hava katmasıda ayrıca bir güzellik Toplu Konut sayımızın artmasını sağlayacağız ve yer sorunumuzu hallettikten sonra 300 Kişilik TOKİ Projemizi gerçekleştireceğiz. Ana Okulumuzun yapımı devam etmekte olup en kısa zamanda siz değerli
Çiçekdağlıların hizmetine sunulacaktır.
Bunun yanı sıra Çiçekdağı’mızın en az 500 Kişilik ama biz 750 Kişilik Kapalı Spor Salonumuzun eksik olduğunu biliyoruz ve bunu en kısa zamanda ilçemize kazandırmamız gerek. En büyük idealimiz Çiçekdağı’ndan Devlet Demir Yolları Hattının geçmesidir . Bu ilçemizin kaderini değiştirecek , ticareti geliştirecek en önemlisi sanayi tesislerimizin açılmasını sağlayacaktır. Çevremizdeki illere, ilçelere baktığımızda çimento fabrikalarının olduğunu görüyoruz, bizimde çimento ham maddemiz var. TCDD sayesinde yatırımcılar Çiçekdağı’nda Tesislerini Kuracaklardır.
Bundan sonraki seçimlerde de inşallah büyük destek alacağımıza inanıyor ve bu projeleri tek tek gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diyen Milletvekili Arslan yaptığı konuşmadan sonra vatandaşlar ile yüz yüze görüşerek sorunlarını,dertlerini dinledi.
Haber : Ferhat KAYHAN “Yerköy Gazetesi”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji