YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,53
  • ALTIN
    %-0,63
  • BIST
    %-0,50
Kırşehir Valisi Şentürk, Çiçekdağı’nı ziyaret etti

Kırşehir Valisi Şentürk, Çiçekdağı’nı ziyaret etti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Çiçekdağı ilçesinde incelemelerde bulundu.
21112014cicekdagi1İl ziyaretini Kaymakamlığa gerçekleştiren Vali Necati Şentürk, Kaymakam Yusuf Turhan’dan ilçe hakkında brifing aldı.
Çiçekdağı ilçesinin ilimizin en eski ilçesi olduğunu belirten Vali Necati Şentürk, Çiçekdağı ilçesinin İlci Tarım ve Yiğit Fidancılık gibi ilimiz için çok önemli iki işletmeyi barındırdığını söyledi.
İlci Tarım ve Yiğit Serada incelemelerde bulunan Vali Necati Şentürk;  “Yiğit Fidancılık termal seracılık açısından ilimizde hatta bölgemizdeki örnek işletmelerden birisidir. Termal açıdan önemli bir potansiyele sahip olan ilimizde kurulan işletme hem bölge, hem de ülke ekonomisine katkı sağlarken aynı zamanda istihdam oluşturmaktadır. Yine İlci Tarım İşletmesi kendi enerjisini kendisi üreten gerek hayvancılık gerekse tarımsal açıdan örnek bir işletme konumunda bulunuyor. Yatırımcılarımızı yürekten kutluyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.
Çiçekdağı Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Şentürk’ün ziyareti Belediye Başkanı İsmail Deniz’den  belediye hizmetleri hakkında bilgiler almasıyla sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji