YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,56
  • BIST
    %-0,50
Kırtasiyecilerin yoğunluğu başladı

Kırtasiyecilerin yoğunluğu başladı

2012–2013 eğitim öğretim sezonunun açılmasına sayılı günler kala, kırtasiyeciler ve alışveriş merkezileri hummalı bir çalışma içerisine girdi
12092012okullarYerköy İlçe esnaflarından Çarşı Alışveriş Mağazası işletmecisi Kadir Köksal, 2012–2013 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti.
Köksal, İlköğretim 1’inci sınıf öğrencileri için ilk zilin 10 Eylül’de çalacağını ifade ederken, eğitim öğretim yılı öncesi Çarşı Alışveriş Merkezi olarak eksikliklerini tamamlayarak ürünleri vitrinde sergilediklerini kaydetti.
İlkokulların yanı sıra diğer okullarında 17 Eylül’de eğitime başlayacağını söyleyen Çarşı Alışveriş mağazası işletmecisi Kadir Köksal, “Okulların açılmasına az bir süre kalmasından dolayı kırtasiye malzemeleri tezgâhlarda yerini aldı. 10Eylül’de ilköğretim 1. sınıf öğrencileri eğitim ve öğretime başlayacaklar. 1. sınıf öğrencileri okula ve çevreye alışabilmeleri için 1 hafta önceden okula gidecekler.
Bu sebeple bizlerde kırtasiye malzemelerini raflarda sergileyerek okullar açılmadan önce hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız.
Kırtasiye malzemesi alacak vatandaşların hangi kaliteyi hangi fiyata alınması gerektiğini bilmeleri lazım. Çin’den gelen ucuz ürünlerin kalitesi düşüktür. Vatandaşlarımız bu ürünlerin ucuzluğuna aldanmasınlar.
Vatandaşların silgi ve kalemlerin şekline aldanıp da çocuklara zarar veren ürünleri almamalarını tavsiye ediyoruz. Bu tür kokulu ve solventli ürünler çocuğun madde bağımlısı olmasına ön zemin hazırlıyor” şeklinde konuştu.
Köksal, “Fiyatlarda geçen sezona göre pek bir artış yaşanmadığını, ilköğretim öğrencilerinin ihtiyaçlarını 30–40 TL’ye karşıladıklarını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji