YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,89
Kitap Kumbaram Projesi Yerköy Hayata Geçti

Kitap Kumbaram Projesi Yerköy Hayata Geçti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ”Türkiye Okuyor” ve MEB’in Okullar Hayat Olsun” projelerine atfen hazırlanan “Yerköy Kitap Okuma” Şenliği Kitap Kumbaram Projesi Yerköy ilçesinde hayata geçirildi
23032013kumbaraProjesi kapsamında öğrencilerin kitap alabilmeleri için “Türkiye Okuyor” ve “Okullar Hayat Olsun” sloganı ile Yerköy ilçesinde, okullarında uygulanmaya başlandı.
Yerköy ilçesinde, eğitim ve öğretim gören öğrencilere “Türkiye Okuyor” ve “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında kumbaralar dağıtıldı.
Dağıtılan kumbaralar ile öğrencilere, tasarruf alışkanlığı kazandırmak ve kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları ile kendileri görerek ve beğenerek kitap almaları sağlanması hedefleniyor. Kitap okuma alışkanlığı edinmelerinde faydalı olacağı düşünülüyor.
Proje Yozgat Valiliği ve Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kaynak Kültür Yayın Grubu, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Organize Edildiği Bildirildi.
Konu hakkında açıklama yapan, 80. Yıl Orta Okulu Müdürü Bilal Özcan,”İnternetin yaygınlaştığı günümüzde, okuma alışkanlığı bitme noktasına geldi. Bu zamanda, Cumhurbaşbakanımız Abdullah Gül’ün başlatmış olduğu bu kampanyanın okuma alışkanlığını kazandırma açısından daha yararlı olacağından eminiz, okulumuza ve tüm çocuklara hayırlı olsun.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji