YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
Kızılay'dan Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Kızılay'dan Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Kızılay Yerköy Şubesi, Şehit Sedat Nezih Özok Lisesi Kız Teknik ve Meslek Lisesinde okulunda eğitim gören kız öğrencilere çeşitli yardımında bulundu
01032013kizilayTürkiye Kızılay Derneği Yerköy Şubesi tarafından Şehit Sedat Nezih Özok Lisesi Kız Teknik ve Meslek Lisesinde okuyan öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı.
Kızılay Yerköy Şube Başkanı Halit Altındaş, Kızılay’ın her zaman öğrencilerin yanında olduğunu, okumak isteyip maddi sıkıntı çeken öğrencilere yardımcı olmayı ilke edindiğini ifade etti.
Koliler içerisindeki mont, pantolon ve kabandan oluşan giyim malzemeleri Yerköy Şubesi tarafından Şehit Sedat Nezih Özok Lisesi Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Rafet Cansız’a teslim eden Kızılay Yerköy Şube Başkanı Halit Altıntaş, sadece afetlerde yardım elini uzatmadıklarını söyledi.
Kızılay dendiğinde akla ilk olarak afet yardımları geldiğini belirten Kızılay Yerköy Şube Başkanı Halit Altındaş, “Kızılay Derneği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü yardımı yapıyor. Şehit Sedat Nezih Özok Lisesi Kız Teknik ve Meslek Lisesinde okuyan öğrencilere 57 parça bayan çorabı, 70 parça kot pantolon, 22 parça mont yardımı yaptık.
Bu yardımlarımızın devamını getirmek için çalışmalarımız devam edecek. Kızılay Yerköy Şubesi olarak Yerköy ilçemizde yardıma muhtaç olan ailelere daha fazla ulaşabilmek için hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
Hedeflerinde yardım sayıyı arttırmak olduğunu ifade eden Altıntaş. Yardımlar için hayırsever vatandaşlarımızın destek beklediklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji