YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %-0,42
  • BIST
    %1,19
Kızılay’dan Tekerlekli Sandalye Yardımı

Kızılay’dan Tekerlekli Sandalye Yardımı

Kızılay Yerköy Şube Başkanlığı, ihtiyaç sahibi bir hastaya tekerlekli sandalye yardımında bulundu 
06042012kizilayYerköy Hüyük Mahallesi’nde oturan Halim Biçer’in, yürüme güçlüğü çeken 11 yaşındaki oğulları Yunus Emre Biçer’e,  Kızılay Yerköy Şube Başkanlığı Halit Altındaş tarafından tekerlikli sandalye hediye edildi.
Hüyük Mahallesi muhtarı Hasan Koyuncu ile tekerlekli sandalyeyi takdim eden Kızılay Yerköy Şube başkanı Halit Altındaş, “Bütün Kızılay ve başta Genel Başkanlığımız olmak üzere bu sakat kardeşlerimize yardım yapma gururunu yaşamaktayız.”ifadelerinde bulundu.
Tekerlikli sandalyesini alan Yunus Emre Biçer’in annesi Ayşe Biçer, “Yürüme güçlüğü çeken 11 yaşındaki oğlum Yunus Emre Biçer, yılladır özlem duyduğu çevreye ve insanlarla iletişim kurma konusundan büyük sorunlar yaşamakta idi Allah kısmet ederse bundan sonra Kızılay Yerköy Şube Müdürü Halit Altındaş beyin destekleri ile Türk Kızılayı tarafından bizlere gönderilen tekerlekli sandalye oğluma güç ve moral vereceğine inanıyorum. Türk Kızılay’ı Yerköy Şubesi Başkanı Halit Altındaş’a teşekkür ederim.”dedi.
Kızılay Yerköy Şube başkanı Halit Altındaş, “Yerköy Kızılay Şube Başkanlığında göreve başladığımdan bu yana engelli kardeşlerimizi ve bizzat engelli çocuklarımızı kapı kapı yerinde dolaşıp mağdur ve sakat olan vatandaşlarımıza Yerköy Kızılay’ı olarak sakat arabalarını teslim edip onlara bir nevi yardımcı olma çabasındayız.
Kızılay Yerköy Şube Başkanlığı olarak her konuda halkımıza faydalı olmak istiyoruz ve Yerköy halkının da her zaman Kızılay’ın yanında yanın da yer alacağının inancındayım.”dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji