YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %1,13
  • BIST
    %-0,21
Kömürcüoğlu “Afrika İçin Yardım Kampanyası Başlattık”

Kömürcüoğlu “Afrika İçin Yardım Kampanyası Başlattık”

Yerköy Ticaret Borsası, Afrika’da açlık içerisinde büyük sıkıntılar çekerek yaşam mücadelesi veren insanlar için yardım kampanyası başlattı. 
10082011somaliYerköy Ticaret Borsası Başkanı Cemalettin Kömürcüoğlu, Afrika’da yoksulluktan ve açlıktan ölen insanların olduğunu, buna hiçbir kimsenin duyarsız kalamaması gerektiğini belirtti.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın birlikte başlattıkları Afrika’ya yardım kampanyasına Yerköy’den destek verdiklerini dile getiren Kömürcüoğlu, “Manevi değerlerin en yoğun olarak yaşandığı bu Ramazan ayında açlığın ne olduğunu azda olsa bizler oruç tutarak hissediyoruz ve iftarda en az 3- 4 çeşit yemeğinden tatlısına varıncaya kadar istediğimizi yiyebiliyoruz. Ama bu insanlar bırakın sıcak yemeği sadece içecek su ve sadece bir kuru ekmek dahi bulamıyor. Bizim dinimiz yoksula ve bakıma muhtaç olanlara yardım etmeyi emreder. ” dedi.
Afrika ülkelerinde yaşanan büyük sıkıntılara dünya ülkelerinin kayıtsız kalmaması gerektiğini vurgulayan Kömürcüoğlu, “İnşallah inanıyor ve temenni ediyorum ki gerek Yozgat Valiliğimizin başlatmış olduğu kampanya, gerekse ilçe kaymakamlıklarımızın yapmış oldukları kampanyalar ve gerekse bizlerin başlatmış olduğu bu yardım kampanyaları ile orada sıkıntı içerisinde olan insanların yaralarının sarılmasına bir nebze olsun katkı sağlarız. Ben ilçe sakinlerimizden ve tüm Yozgat halkından bu yardım kampanyalarına destek olmalarını istiyorum. ” diye konuştu.
Yerköy halkının her zaman yoksula ve müşküle yardımcı olduğunu ifade eden Kömürcüoğlu şunları kaydetti: “Yerköy halkı her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlı olacağına inanıyorum. Çünkü geçen yıl başlatılan Pakistan’a yardım kampanyasında büyük yardımlarda bulunuldu. İnşallah tüm ilçe halkımız şimdi daha fazla bu kampanyaya destek olur. Ben odamız adına bin, şahsım adına da 530 lira bağışta bulunuyorum.
Bütün işadamlarımızı, esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı günlük tükettikleri bir ekmek parasını yardım olarak bankalara açılan hesap numaralarına yatırmalarını istiyoruz. “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji