YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Koyuncu,  “Yerköy belediyesi çalışanını gözetiyor”

Koyuncu, “Yerköy belediyesi çalışanını gözetiyor”

Türkiye Yerel Yönetim Hizmetleri Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Yerel Hizmet Sen) Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu makamında ziyaret etti.
24032011yerelTürkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu Yozgat ziyaretleri kapsamında; Türk Yerel Hizmet-Sen Yozgat Şube Başkanı Uğur Sağlamer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Yerel hizmetlerde çalışan memurların verimliliğinin arttırılabilmesi için Belediye Başkanları ile sürekli diyalog halinde olduklarını belirten Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu; “Belediyelerde çalışan memurlarımızın verimliliğini arttırmak için Başkanlarımızla sürekli diyalog halinde çalışıyoruz. Sayın Başkanımız çalışanlarının özlük haklarını bugüne kadar gözetti ve gözetmeye de devam ediyor. Bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Koyuncu, “Ziyaretimizin amacı, yerel yönetim ile çalışanlar arasında sağlanan dayanışmayı daha da pekiştirmektir. Yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye görüş belirttiği ifade edildi.
Başkan Mehmet Ağaoğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini de dile getiren Koyuncu, bu çalışmalarından dolayı da kendisini kutladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise, çalışanların çalıştıklarının karşılığını alabilmesi anlamında sendikaların önemli olduğunu vurgulayarak; “Sendikalar çalışanlar ve kurumlar için çok önemli. Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanımız İlhan Koyuncu Bey’le de sürekli görüşüyoruz.”dedi.
Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Genel Sekrete Fahri Kapusuz, Yozgat Şube Başkanı Uğur Sağlamer, Yozgat Yönetim Kurulu Yerköy Temsilcisi Yaşar Altındaş ve Mali Sekreter Ömer İlbeyi ziyaret anısına, Yerköy Belediye Başkanı Ağaoğlu’na hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji