YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
KTO Başkanı Öztürk, Yerköy Ticaret Borsasını Ziyaret

KTO Başkanı Öztürk, Yerköy Ticaret Borsasını Ziyaret

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk, Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu’nu ziyaret etti.
12052014borsaMayıs ayında gerçekleştirilecek TOBB Genel Kurulu öncesinde oda ve borsa yönetimleriyle istişarelerde bulunan Öztürk, Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Öztürk, odalar ve borsaların görüş ve önerilerini dinlemek için Yerköy ve diğer ilçelere geldiklerini söyledi.
Türkiye’deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 365 oda ve borsasıyla büyük bir aile olduğunu ifade eden Öztürk, şu ifadeleri kullandı:
“Oda ve borsaların birlik ve beraberliği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 hedeflerimizde Türk özel sektörünün katkısı için önem taşımaktadır. TOBB yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerle talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. Yerköy Ticaret Borsası başkanı ve üyelerinin bizlere göstermiş olduğu misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”
Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek verdikleri destekten dolayı TOBB yönetimine teşekkür etti.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji