YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Kumluca köylüleri arabaşında bir araya geldi

Kumluca köylüleri arabaşında bir araya geldi

Kumluca Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (Kum-Der) tarafından Arabaşı etkinliği düzenlendi.
22122014kumderÖzel bir düğün salonunda gerçekleşen arabaşı yemeğine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yerköy İlçe Müftüsü İbrahim Güneş, İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, Ziraat Odası Başkanı Bahri Yılmaz, Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yemek programı, Kuran Tilavetiyle devam edildi.
Açılış konuşması yapan dernek başkanı Abdullah Asilsoy, derneğin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Arabaşı programında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Yozgat’ın tescillenmiş yemeği olan Arabaşı’nda bir araya geldikleri ifade eden Doğan, “Arabaşı yemeği Yozgatlıların vazgeçilmez yemek kültüründen biridir. Köy derneğimizi kurduğumuz günden buyana düzenli olarak vaz geçilmez yemeğimizi yaparak dernek üyelerimizle ve hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Arabaşı yemeği davetimizi kırmayarak ve bizleri yalnız bırakmayan Yerköylü saygı değer ağabeylerime sonsuz saygılarımı sunmaktan gurur duyarım” dedi.
Asilsoy’un ardından konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Kum-Der’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği bu geceye itinayla katıldığını belirtti.
Durmaz, bu tür geceler birlik beraberlik geceleridir elimden geldiğince bu tür programlara katılmaya çalıştığını söyledi.
Program yemek sonrası, çeşitli yöresel oyunlar sonrası sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji