YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
Kupa Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nin

Kupa Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nin

Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen Yerköy Liseler Arası Halı Saha Futbol turnuvası, Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Yerköy Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi arasında oynanan Final karşılaşması ile tamamlandı
26122012mhpYerköy İlçemizde eğitim ve öğretim vermekte olan 6 Lisemizin öğrencilerinden oluşan takımlar arasındaki müsabakalar sonucu geçtiğimiz hafta, Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi finale yükselme başarısı göstermişlerdi.
Oynanan final müsabakasında normal sürede eşitliği bozamayarak 3-3 beraberlikle tamamlanan final karşılaşmasında, penaltılarla şampiyonluk Kupasını alan takım Yerköy Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi olmuştur.
Şampiyon olan takıma kupasını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz takdim etmiştir.
Turnuva ve Final karşılaşması ile ilgili bir açıklama yapan Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, “İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın” anlayışı ile başlatmış olduğumuz Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz bu turnuvamıza katılan başta şampiyon olan okul takımımıza, değerli oyuncularına ve turnuvamıza katılan diğer okullarımıza ve oyuncularına, ayrıca bu güzel projede emeği geçen büyüklerimize ve değerli yönetimime teşekkür ediyorum.
Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekilimiz sayın Sadir Durmaz’a Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız sayın Aslan Bozkurt ve yönetimine ve programımıza katılan değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum.”dedi.
Başkan Atik açıklamalarının devamında “Üstlenmiş olduğumuz misyonumuz gereği ilçemizdeki genç kardeşlerimize yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz faaliyetlerimize yüce Allah (c.c.)’ nunda izni ile devam edeceğiz.
Değerli Yerköy Halkına bu projelerimizde bizlere destek vereceklerinden hiçbir şüphemiz yoktur. Çünkü amacımız genç kardeşlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde zararlı alışkanlıklardan ve yanlışlardan uzak durmalarını sağlamak onların Milli ve Manevi bir şuura kavuşmalarında hem ailelerine hem okul öğretmenlerine yardımcı olmaya çalışmaktayız.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde tekrardan düzenlemiş olduğumuz bu ve diğer faaliyetlerimizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
Gerçekleşen konuşma sonrasında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ne kupalarını takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji