YouTube

  • DOLAR
    %0,43
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,38
  • BIST
    %-0,06
Kurban “Hgs Satışlarımız Başladı” Dedi

Kurban “Hgs Satışlarımız Başladı” Dedi

PTT Yerköy Merkez Müdürlüğünde, Ücretli geçiş yapılan otoyol ve köprülerde Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) satışları başlatıldı
18022013hgsKöprü ve otoyol gişelerinden beklemeden geçmeyi sağlayan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kartları artık bankaların yanı sıra PTT Yerköy Merkez Müdürlüğünde hgs aboneliği sorgulama ürünlerinin satışına başlandı.
PTT Yerköy Merkez Müdür Vekili Yusuf Kurban, Ücretli geçiş yapılan otoyol ve köprülerde trafik akışını hızlandırmak amacıyla Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Kartlı Geçiş Sistemi’ne (KGS) alternatif olarak oluşturulan HGS geçişi sistemin satışlarının Büyükşehirlerde olduğu gibi PTT Yerköy Merkez Müdürlüğünde yapıldığını ifade etti.
PTT Yerköy Merkez Müdürlüğünü ziyaret edilerek HGS ürün satışlarının gerçekleştirildiğini ifade eden Kurban, Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerde yapılan HGS satışlarının Yerköy İlçemizde de yapıldığının altını çizdi.
KGS’DEN DAHA UCUZ
Kurban, “HGS’de cama içerden yapıştırılan etiket ve kart tipi olmak üzere iki tip etiket kullanılabiliyor. KGS’ye göre geçişlerin yüzde 20 indirimli olduğu HGS, KGS’den farklı olarak gişelerden durmaksızın geçmeye imkan sağlıyor.
HGS ile KGS’den dolayı başta Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü olmak üzere otoyol gişelerindeki oluşan kuyrukların azalması amaçlanıyor. KGS kullanımının sona ermesiyle gişelerdeki bariyerler kalkacak.”dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji