YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
KYK, Yerköy’e 350 öğrencilik yurt yapıyor

KYK, Yerköy’e 350 öğrencilik yurt yapıyor

Yozgat Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yerköy’de 350 öğrencilik yurt yapımı için çalışmalar başladı.
10032016kykKaymakam Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Bozok Üniversitesi Prof. Dr. Salih Karacabey, KYK Yozgat İl Müdürü Rasim Parlak, KYK Yozgat İnşaat Emlak Şube Müdürü Oğuz Duygu ve Yerköy Adalet Meslek Yüksekokul Sekreteri Çelebi Büyükergün 350 kişilik öğrenci yurdu için tahsil edilmesi planlanan arazide incelemelerde bulundu.
Gerçekleşen incelemeler sonrasında Yerköy gazetesi muhabirine açıklama yapan Kaymakam Nevzat Şengök, üniversite öğrencileri için ilçede yurt eksikliğinin olduğunu belirtti.
Şengök konuşmasını şu şekilde sürdü: “Yerköy ilçemizde bulunan Adalet Meslek yüksek okulunda okuyan öğrencilerimiz için planlanan yurt yapımı için düşülen arsalarda çeşitli incelemelerde bulunduk. Yapılan incelemeler sonrasında belirlenen arsalardan birinde 350 kişilik öğrenci yapılacaktır. Yurt yapımı ile yüksekokul öğrencilerimizin yurt sorunu çözülecektir” dedi.
Belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu ise “Yüksek okul öğrencileri için düşünülen yurt için üzerimize düşen görevi layığı ile yapılacaktır.350 öğrencilik yurt’un yapılması ile ilçemizde farklı il ve ilçeden gelen öğrencilerimizin yurt sorununun olmayacağı kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.
Gerçekleşen incelemeler sonrasında kurumlar arası yazışmaların yapılacağı bildirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji