YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Madde Bağımlılığı ile Mücadele Toplantısı Düzenledik

Madde Bağımlılığı ile Mücadele Toplantısı Düzenledik

Çiçekdağı Ahi Evran üniversitesi öğrencilerine Madde Bağımlılığı ile Mücadele Toplantısı düzenledi
13122012zararliSigara, Alkol, Uyuşturucu Madde bağımlılığının insan sağlığına ve topluma verdiği zararlar hakkında öğrencilere geniş bilgi verildi.
Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda, gerçekleşen toplantıya Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enis Behiç Yaşlı, Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Çelebi Varış, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Çiçekdağı Başhekimi Dr. Enis Behiç Yaşlı, Gerçekleşen toplantıda, Çiçekdağı’nda İlçesinde eğitim gören öğrencilere zararlı alışkanlıklarından uzak durulması, sigara, alkol ve uyuşturucu maddelerin, insanlara verdiği zararlar hakkında çeşitli bilgi ve önerilerde bulundu.
Başhekim Yaşlı, madde bağımlısı olan kişilerin tespit edilerek, bağımlılıktan kurtarılmaları için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirti.
Yaşlı, “ İlçemizde Zararlı Maddeler Sigara, Alkol, Uyuşturucu Maddeler ile ilgili bilgilendirme toplantılarımız aralıksız devam etmektir.”dedi.
Başhekim Yaşlı, Çiçekdağı’nda madde bağımlılarının gerek ailelerin yardımı, gerekse vatandaşların toplumun sorumluluk bölgelerindeki madde bağımlısı kişi veya kişilerin tespitinin yapılması ve yapılması ile birlikte erkan müdahale yapılmasının gerektiğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji