YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Mali Destek Programları Yerköy İlçesinde Tanıtıldı

Mali Destek Programları Yerköy İlçesinde Tanıtıldı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen yeni mali destek programlarının tanıtımı Yerköy İlçe Öğretmen evi toplantı salonunda ilgili kurum ve özel sektör temsilcilerinin katılımları gerçekleştirildi
10012012oranOrta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından mali destek programları kapsamında potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı Yerköy Öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleşti.
Yerköylülerin yoğun ilgi gösterilen toplantıya Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak’ın yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda KOBİ temsilcisi katıldı.
Mali destek programı tanıtım videosu ve bilgilendirme sunumları yapıldı. Sunum sonrasında protokol konuşmalarına geçildi.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı desteklerinin bölge ve il için faydalı birer kaynak olduğuna ve Ajansın kurulduğu günden bugüne kadar faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam ettiğine vurguladı.
Ajans Uzmanları Ahmet Sağıt ve Erdinç Çanakcı ise konuşmasında Ajans desteklerinin birer can suyu olarak değerlendirilmesi gerektiğini ve büyük yatırımlara kapı açabileceğini belirttiler.
Toplantı katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji