YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Matematik sokağına büyük ilgi

Matematik sokağına büyük ilgi

Çiçekdağı şehit öğretmen Bayram Tekin ortaokulu koridorlarında açılan matematik sokağı büyük ilgi gördü.

09042015teknoloji2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Çiçekdağı ilçesinde hizmete başlayan Şehit Öğretmen Bayram Tekin Ortaokulu kendi bölgesinde ilkleri başarmaya devam ediyor.
İkinci dönemin başlamasıyla beraber Okulumuz Matematik Öğretmenleri Tuğba Aziz, Şeref İşler, Fatih Kazaklı Ve Havva Zülal Yurtbaşı’nın gayretleri sonucunda okul koridorlarında oluşturulan “Matematik Sokağı” yoğun ilgi gördü.
Matematik Sokağının açılışına başta Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir İle Beraber Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan ve Çiçekdağı İlçesinde bulunan diğer Daire Amirleri ile Okul Müdürleri katıldı.
Matematik Sokağının böyle yoğun ilgi ile karşılanması neticesinde memnuniyetini dile getiren Okul Müdürü Ceyhun Serim, “okul olarak temel vizyonumuz alışılmışın dışına çıkarak, klasik eğitim anlayışından sıyrılmaktır” dedi.
Öğrencilerin eğitiminde her türlü görsel, işitsel ve duyuşsal öğelerin kullanılmasının önemli olduğunu vurguladı.
Bu amaçla hazırlanan ve öğrencilerimizin de yoğun ilgisini  Matematik Sokağının başlangıç olduğunu ifade eden Ceyhun Serim, okulun tüm koridorlarının ve bahçesinin en iyi şekilde değerlendirileceğini, ilerleyen süreçte Fen ve Teknoloji Sokağı ile beraber Yabancı Diller Sokağı oluşturulacağını dile getirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji