YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %1,66
Meclis Başkanı Turan Yılmaz’dan iftar yemeği

Meclis Başkanı Turan Yılmaz’dan iftar yemeği

30062016iftar
Yerköy Esnaflarından ve Çiçekdağı Ziraat Odası Meclis Başkanı Turan Yılmaz, daire amirlerine, çiftlere ve esnaflara yönelik iftar verdi.
İftar yemeğine Çiçekdağı Kaymakamı Adem Ergül, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayı vatandaş katıldı.
Çiçekdağı Ziraat Odası Meclis Başkanı Turan Yılmaz,  ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği verdiğini söyledi.
Birlik ve beraberliğin maneviyatla buluştuğu, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifte daire amirleri, çiftçilerimizle ve esnaflarımıza aynı masada iftar açmanın mutluluk verdiğini belirten Çiçekdağı Ziraat Odası Meclis Başkanı Turan Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“Birlik ve beraberlik içerisinde sevgi ve samimiyet çerçevesinde toplumsal kaynaşmayı ön planda tutmak maksadıyla iftar programı düzenlemiş bulunmaktayım. Düzenlemiş olduğum bu iftar programına katılım gösteren tüm daire amirlerimize, çiftçilerimize ve esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”
Yılmaz, 2016 hasat sezonunun başlaması ile ilgili olarak’da “Çiçekdağı ve Yerköy ilçelerinde hasat sezonunda başlamıştır. Allah tüm çiftçilerimize hayırlı bereketli sezon geçirmeyi nasip etsin” dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji