YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Mehmet Aydan, Gazetemize ziyaret

Mehmet Aydan, Gazetemize ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çiçekdağı İl Genel Meclisi Aday Adayı Mehmet Ay, Gazetemiz imtiyaz sahibi Yakup Kayhan’ın ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette çeşitli açıklamalarda bulunan A.Adayı Mehmet Ay, Çiçekdağı ve Çiçekdağılılara hizmet etmek için A.Adayı olduğunu söyledi.
Çiçekdağı ve Köylerine hizmet etmek için İl Genel Meclisine aday olduğunu ifade eden Mehmet Ay, şu ifadelerde bulundu:
“Çiçekdağı ve Köylerine hizmet etmek için MHP Çiçekdağı İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı olarak yola çıkmış bulunmaktayım. Çıkmış olduğum yolda, köylerimizi ve ilçemizi daha yaşanır bir hale getirmek için bu kutlu yola çıktım. Bilindiği üzere Çiçekdağı ve köylerinde işimiz gereği bir çok işe imza atmanın gurur ile ticari hayatımızı sürdürmekteyiz. Sürdürmüş olduğumuz bu işler kesinlikle gerek şahsıma gerekse işlerimize karşı olumsuz bir davranış sergilemedik sergilemeyeceğizde. Bu kutlu yolda yürümek ve hizmeti halkımızı buluşturmak için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız.”dedi.
İl Genel Meclisi Üyesi olması durumunda köylerin ve ilçenin sorunları yakından takip edeceğiniz ifade eden Mehmet Ay, ”Hizmet konusunda gerek partimiz olsun gerekse şahsım olsun hizmetlerin ilçemize gelmesi için tüm var gücümle çalışacağımın sözünü buradan vermek istiyorum.”şeklinde konuştu.
Gazetemiz imtiyaz Sahibi Yakup Kayhan ise ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aylar Şirket Sahibi ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji