YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,35
  • BIST
    %-0,65
Mehmet İşler, “Gönlümde, Kapım Tüm Hemşerilerime açıktır”

Mehmet İşler, “Gönlümde, Kapım Tüm Hemşerilerime açıktır”

Yerköy’ümüzün ve Yozgat’ın sevilen isimlerinden Ankara Eryaman ilçesinde işletmesi bulunan işadamı Mehmet İşler, Yozgatlıların, Yerköylülerin ve Çiçekdağılıların her zaman Ankara’da bir kapısının olduğunu belirterek; “Yerköylülere ve Çiçekdağılılara hizmet, Türkiye’ye hizmet demek. Gecem gündüzüm tüm hemşerilere hizmetle geçecek. Gönlüm de kapım da her zaman hemşerilerime açık olacak” dedi.
Uzun yıllardır Ankara Eryaman ilçesinde bulunan ‘7/24 Çorba ve Izgara Restourant’ adı altında işletmesi bulunduğunu ifade eden Mehmet İşler, kapılarının tüm herkese sonuna kadar açık olduğunu ve hemşerilerine hizmet etmekten her zaman gurur duyduğunu söyledi.
İşletmesinin Türkiye Patent Enstitüsü tarafından tescilli firma olduğunu ifade eden İşler, gazetemiz muhabirine şu ifadelerde buldundu:
“Uzun yıllar önce Yerköy ve Çiçekdağı ilçelerimizden ayrılarak başkent Ankara Eryaman ilçesinde kendi işletmemizi açtık. İşletmemizi açtığımız günden bugüne kadar erinmeden, gücenmeden, gece gündüz demeden hem Ankaralılara hemde hizmet etmekten gurur duyduğum hemşerime sağlıklı ve hijyenik bir ortam olan 7/24 Izgara ve Çorba adında olan Restourantımızda hizmet vermekteyim. Güler yüzlü personel kadromuzla, Ankara’nın farklı noktalarına da yeni şubeleri açmak için gerekli girişlerimizde bulunmaktayız. İnşallah en kısa zamanda tüm hemşerilerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız.”
Yolu Ankara’ya düşen tüm hemşerilerini ağırlamaktan mutluluk duyacağını ifade eden Mehmet İşler, “Restourantımıza büyüklerim, küçükleri ve tüm kardeşlerim davetlidir. Hiç çekinmeden gelip davetlimiz ola bilirler. Kapımız herkese açıktır.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji