YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %-0,06
Memur Sen İlçe Yerköy Temsilciliğinden gıda yardımı

Memur Sen İlçe Yerköy Temsilciliğinden gıda yardımı

Memur Sen Yerköy İlçe temsilciliği, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Memur Sen Yerköy İlçe temsilcisi Hacı Bayram Ergenoğlu, Korona Virüsü (Covid-19) nedeni ile maddi ve manevi sıkıntı yaşana ailelere gıda yardımlarında bulunduklarını söyledi.

İhtiyaç sahiplerine alınan gıdaların tamamen ilçede bulunan ufak marketlerden yapıldığını ifade eden Ergenoğlu, şu ifadelerde bulundu.

“Memur Sen ailesi olarak pandemi sürecinden dolayı devletimiz tarafından alınan tedbirler sonucunda şehrimizde iş yeri kapatılan esnafımızdan önemli bir bölümünün mağduriyeti devam etmektedir. Normal dönemde yardım istemeye alışık olmayan, günlük kazanıp günlük tüketen bu kardeşlerimizin desteğe ihtiyacı olduğu ortadadır. Bizler Memur-Senliler olarak, inancımızın gereği bu güne kadar yurt içinde ve yurt dışında zorda olan kardeşlerimizin hep yanında olduk. Şimdi de kendi şehrimizden gelen bu sese kulak verme zamanı diyerek karınca kararınca ufak da yardım kampanyası düzenledik.  Küçük esnafa destek kampanyasına biz de Memur-Sen ailesi olarak “Esnaf-Memur Dayanışması” sloganı ile destek verme kararı aldık. Ayrıca Yardım kolilerini de ilçemizin yerli küçük esnaflarından alarak. Onlara da destek çıkmış olduk.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji