YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
MHP Adayı Ferhat Yılmaz: “Kırmayalım, incitmeyelim”

MHP Adayı Ferhat Yılmaz: “Kırmayalım, incitmeyelim”

Yerköy İlçesi MHP Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, yaklaşan seçimler öncesi gündeme getirilmeye çalışılan iftira, karalama propagandalarına tepki gösterdi. Yılmaz; “seçimler bittiğinde yine aynı ilçede yaşayacak bir birinizin yüzlerine bakacak, birbirinizin cenazelerinde başsağlığı dileyecek, düğünleriniz de yan yana olacaksınız, aynı cadde de esnaflık yapacak, aynı mahallede komşuluğunuza devam edeceksiniz” dedi.
28032014cadırMHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, seçime sayılı günler yaptığı açıklamada 1945 yılında ilçe olan Yerköy için bu güne kadar samimiyetle hizmet eden belediye başkanlarına, belediye personellere teşekkür etti, vefat edenlere rahmet diledi.
“Bundan sonraki dönemlerde de İlçemize samimiyet ve içtenlikle hizmet ederek, İlçemizi ileri taşıyacak, bizlerin daha mutlu, daha huzurlu bir ilçede yaşamamızı sağlayabilecek olan herkese işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyor, şimdiden yapılacak her konuda ki hizmetler için de teşekkür ediyorum” diye devam eden açıklamasında Yılmaz, seçim sürecinde ilçeye yakışmayan, tarz, tutum ve yaklaşımda bulunulmasına tepki gösterdi, üzüntüsünü dile getirdi.
Yılmaz şunları söyledi:  “Seçim çalışmalarımıza başladığımız günden itibaren, kesin olarak bilgilerine ve belgelerine sahip olmadığımız hiçbir konuyu gündeme taşımadık, çünkü şuna inanıyorum. Elinde net bir bilgisi veya belgesi olmadan söylenen her sözün iftira olduğunu düşünüyor, iftira ve gıybetin de dinimizce ne büyük bir günah olduğunun farkında olarak hiçbir kimseye iftira ve hakaret dolu sözleri sarf etmeden sizlere sadece ve sadece gerçekleri ve ilçemiz için yapacağım projelerimi anlatarak seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz.Bu tür sözleri söyleyen ve olumsuz tutumlar içerisinde yer alan bu çevreleri de, buradan İnsani ve Siyasi nezaket kurallarına davet ediyorum” dedi.
İnsanlarımızı kırıcı ve aşağılayıcı, iftiralara varan boyutlarla gerginliklere sebebiyet verecek kışkırtıcı ve hakaret dolu sözlerinden vazgeçmelerini isteyen Yılmaz, demokrasinin bir gereği olan seçimlerin insanların bir birleri ile kavga etmesi, birbirlerini kırması, hakaret etmesi veya zarar vermesi için değil, kendi özgür iradesini kullanarak, ülkesine, milletine, yaşadığı şehrine ve kendisine daha faydalı olacak, mutluluğunu, refahını ve huzurun sağlayacak, yaşadığı şehrini daha iyi yerlere taşıyacak, Yerköylünün verdiği emanetlere hakkı ile sahip çıkacak Şehri Emini’ni yöneticilerini veya temsilcilerini seçmesi anlamına geldiğini kaydetti.
Açıklamasında ilçesi için önemli mesajlar veren Yılmaz, şunları kaydetti:
“Bu duygu ve düşüncelerle 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için son günlere girerken bu çevrelerin, İlçemizdeki huzurlu ortamı germeye çalışmakta, tahrik edici sözler ve tavırlar içerisinde yer almaktadır. Bu tür provokasyonlara gelmemenizi rica ediyorum.
Çünkü önümüzdeki bu seçimler bittiğinde yine aynı ilçede yaşayacak bir birinizin yüzlerine bakacak, birbirinizin cenazelerinde başsağlığı dileyecek, düğünleriniz de yan yana olacaksınız, aynı cadde de esnaflık yapacak, aynı mahallede komşuluğunuza devam edeceksiniz.
Bu sebeple siyasi görüşünüz ne olursa olsun, hangi adayı destekleyerek oy verirseniz verin kendi mutluluğunuza, kendi birlikteliğinize ve kardeşliğimize zarar verilmesine müsaade etmeyiniz. Yapılacak olan seçimlerin öncelikle, Ülkemize, Milletimize ve İlçemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi Rahman ve Rahim Olan Yüce Allah (c.c.)’a emanet ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

3 yorum

  1. sayın başkan inan ben bunları yaza yaza yoruldum yolsuzluk diye diye bahri zorlu zamanında olmadımı belge diyorsanız gidin belediyeye bir mhp li olarak sizin kazanmanızıda istemiyorum acıkcası nedeni ne gelince cok iyi niyetlisiniz yapmak istediklerinizi yapamazsınız daha dogru su size yaptırmayacaklar onların dedigi olacak önceden oldugu gibi sen kazan sanda yerköy kaybedecek bu yazımada yazın kenera yinede adet yerini bulsun diyede başarılar diliyorum

    • uğur bey evet söyleye söyleye dilinizde tüy bitti her yerde aynı şeyleri ezberleyip konuşmayı bir marifet sanıyorsun galiba ama artık dayanamadım yazacağım madem var hadi var diyelim onlar o zamanda kalmış eğer ellerinde belge olsa bunlarda çıkartırdı onları kafanı yorma mhp liyim diyorsun yalan bari konuşma mhpliysen bunları heryerde konuşmaz varsa bildiğin birşey bugün partinin adayı olan kişiye kendin söylersin böyle gadanı alıyım diyerek heryerde olur olmaz konuşulmaz yazılmaz davranılmaz sen ve senin gibiler hep biz mhpliyiz ülkücüyüz deyip bizi sırtımızdan vurdu hep böyle oldu hiç olmazsa ağzına mhpliyim lafını alıpta kirletme mhpnin adını yazık yazık geçmişi karıştırıp duruyorsun o zamankiler bunu yaptı diye şimdi ki adamda aynısını mı yapacak Allah aşkına geç bu iayaklarını, vereceksen oyunu git kime istiyorsan ver ama ortada bir haramzadelik var bugün onu söyle onu konuş hiç bir yerde görmedim bu gün olanlarla ilgili bir yorumunu veya yazını yolsuzluğun kralını yapmış adamlar 1300 gencin fotokopisini toplayıp ondan sonrada eşini dostunu ihya etmişler bu memlekette işsizlikten kırılan cebinde 5 kuruş parası olmayan onca genç varken eşine dostuna belediyeyi peşkeş çekenler mi doğru hadi git sende bu harama ortak ol sen de git bu yolsuzluğa çanak tut. yeter artık

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji