YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,44
  • BIST
    %-0,06
MHP Çiçekdağı İlçe Teşkilatı Seçim Karargâhı Törenle Açıldı

MHP Çiçekdağı İlçe Teşkilatı Seçim Karargâhı Törenle Açıldı

MHP Çiçekdağı İlçe Teşkilatı, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimine kadar kullanacağı seçim karargâhını kalabalık vatandaş topluluğunun katılımı ile törenle açtı.
11022014denizMHP seçim karargâhının açılışına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Çiçekdağı Belediye Başkanı ve Adayı İsmail Deniz, MHP Kırşehir İl Başkanı Cemal Cahit Pişkin, MHP Çiçekdağı ilçe başkanı Ahmet Eroğlu,  MHP Yerköy ilçe başkanı Aslan Bozkurt, MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
İlçe seçim karargahanı’nın açılışında konuşma yapan İlçe Başkanı Ahmet Eroğlu, Mart 2014 de yapılacak olan Yerel seçimler ülkemize ve Çiçekdağı açısından büyük önem taşımakta olduğunu ifade ederek şu şekilde konuştu;
“Bugün buradaki coşkulu ve heyecanlı beraberliğin bir örneğini 2009 yılında seçim büromuzun açılışında hep beraber yaşadık. 2009 seçimlerinde partimize adayımıza hiç şans verilmiyor ve en son parti olarak lanse ediliyordu. Cenabı Allah nasip etti ve sizlerin sayesinde birinci parti olarak çıktık. Belediye başkanlığını kazandık.
Hizmetler ve yapılacak olan projelerimizle yolumuza devam edeceğiz.
Rabbimin izni ile güç birliğiyle, el birliğiyle, ekip ruhu anlayışıyla, bugüne kadar ilçemiz için yapılan bütün hizmetlerin altında başkanımız İsmail Deniz ve ekibinin imzası bulunmaktadır Cenabı Allah çalışmalarını daim etsin ve bu güzel birlikteliğimizi bozmasın.
2009 yılında nasıl olduysa 30 Mart günü de sandığa yine Milliyetçi Hareket Partisi ve yine İsmail Deniz mührünü vuracağız” dedi.
Ahmet Eroğlu’nun konuşması sonrasında MHP Çiçekdağı İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Deniz ise şu şekilde konuştu;
“Ben Belediye Başkanlığını sizlerin içinde, desteğinizle yaparak yaşayarak öğrendim. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, bütün hemşerilerime eşit mesafede yaklaşarak, hizmet etmeyi öğrendim. Çıktığım yolda önce Allah’ın izni ile alnım her zaman ak, gözüm her zaman pektir. Zalime hırçınca kızan, mazluma ise gönlüm her zaman açıktır benim.  “Bismillahirrahmanirrahim “ diyerek hizmete başladım. Bir evin ekonomisinde israf edilen bir lokma ekmeğin değerini düşünerek göreve başladım. Başarılı hizmetin en temel şartı tasarruftu. Tasarrufla para birikir, hizmet yapılır, ilçe kalkınır. En basit kalemden tasarrufla başlayarak belediyemizi ayağa kaldırdım. İlk tedbirimiz belediyemize yıllık maliyeti 1 Milyona ulaşan (Yani bir trilyona) fazla personeli azaltmak olmuştur. Bunun belediyemize 3 yıllık kazancı tam 3 milyon (trilyon) lira olmuştur.
En az elemanla en fazla işi yaparak halka hizmette neredeyse rekor kırdık. Söylediklerim abartı veya böbürlenme değil gerçeklerin ta kendisidir. Yakıt harcamalarındaki tasarrufumuz ise 600.000 ila 700.000 lira arasındadır. Bunlar sadece burada söylenen iki kalemden ibaret değildir. Elektrik, telefon, misafir ağırlama giderleri vesaire olarak çoğaltabiliriz.
Gönüllerin bir olduğu ortamda bu kadar rahat konuşmak sizlerin bana verdiği destek ve cesarettendir. Cesaretim, hizmetim, sizlerle olan gönül yoldaşlığımdandır. Bana verdiğiniz cesaret için, bana verdiğiniz hizmet aşkı için, sağ olun, var olun, Allah sizden binlerce kez razı olsun Saygıdeğer hemşerilerim.
Hizmet bizden takdir sizdendir. Takdir edilmeyen hizmetin, millete faydası olmayan çalışmaların anlamı yoktur. Yapacağıma inandığım için söz verdim, bütün sözlerimi yerine getirdim, bundan sonrada vereceğim sözleri yerine getireceğimden hiçbir kuşkunuz olmasın. Size söz verdiğim 12 konu vardı. Kısaca onları özetlemek istiyorum. Belediyecilik nedir? Belediyecilik halkın evine, işine, okuluna istediği her yere gitmesi için yol ve kaldırım yapmaktır.  İlçemize 229.395 metrekare yol yapıldı. Bunun maliyeti yaklaşık 3 milyon liradır. (3 Trilyon) İlçe yollarımızın yüzde 90’ını tamamladık, yol çalışmalarımız devam etmektedir kalan yerler ise en kısa zamanda bitecektir.
İyi bir altyapı kurarak, hayatın kaynağı olan suya halkını muhtaç etmemektir. Bir zamanlar bidonlarla sadece içme suyu için tanker peşinde koşan hemşerilerim şimdi bahçelerinde meyve sebze sulamanın rahatlığını yaşıyor.
Çayırevi mevkiine 4 adet su kuyusu ilavesi yaptık, 18 evin altından geçen su hattını yeniden düzenledik, 2500 metre yeni su hattı çektik. Elektrikten kaynaklanan kesinti olmaması için su pompalarına jeneratör sistemi kurduk. Su depolarımızı korumaya alarak otomatik klorlama sistemi oluşturduk. Kaçak su kullanımını önleme adına bütün su sayaçlarını mühürledik. Kalemle yazılan su endeksi ve emlak hizmetlerini otomasyona dönüştürerek, el termalleri kullanarak zaman ve iş gücü kaybını ortadan kaldırdık.
2010 yılında da Musabeyli-Yozgat-Yerköy-Çiçekdağı tatlı su projesine müracaat ettik. Bu su Yerköy Shell mevkiine kadar gelmiş olup bizim ilçemize gelecek olan suyun vanası konmuştur. Shell-Çiçekdağı arası bağlantı projesi devam etmektedir. Su hayattır, su temizlikti. Su berekettir. Su ibadetin temelidir. Suyun  bu değerini bilerek çalıştık ve başardık.
Belediyecilik temizliktir. Halkın sağlık ve sıhhatini düşünmektir. Traktörle ve kürekle toplanan çöplerin ilçemize yakışmadığından, sağlıklı bir temizlik olmadığından hareketle, bütün ilçemize çöp konteynırları aldık. Biri devletten hibe iki çöp toplama aracı alındı. Eski toplama aracımızın da bakımını yaparak ihtiyaç halinde hizmete hazır hale getirdik.
Temizlikte her mahalleye ulaşarak ilçemizin çöp meselesini neredeyse tamamen çözdük. Ayrıca belediyemizi Yozgat Katı Atık Birliğine üye yaptık bunun sonucunda tıbbi ve zararlı atıkları bertaraf etme yoluna gittik.2014 yılı sonlarına doğru ilçemize ait bütün katı atıklar birliğin Yerköy’e yaptığı toplama istasyonuna dökülecektir. Bütün bunlara ek olarak her yıl zamanında larva, haşere ve sineklere karşı yeni aldığımız ilaçlama aracı ve ilaçlama makinesi ile hizmet vermekteyiz.
Belediyecilik nedir? Belediyecilik vatandaşın eğleneceği, dinleneceği, rahat edeceği, yeşil alan oluşturmak, park ve bahçeler yapmaktır. İlçe merkezine spor aletlerinin bulunduğu, kafeteryası olan bir park yaptık. Kent Meydanı park çalışmalarımız bitmek üzeredir. Ayrıca 3 mahallemize park yaptık, mevcut bir parkımızın da onarımını yaptık. Söz verdim yerine getirdim söz veriyorum… İnşallah verdiğiniz desteklerle tekrar seçildiğimde, ilçemize en az 6 tane park daha yapacağım.
Belediyecilik halkın ihtiyaçlarına uygun dini inançlarına saygı göstererek onlara manevi huzur verecek mekânlar yapmaktır. Mahsenli Ali Efendi Camisi için bütün proje hazırlıkların hepsi tamamlanmış olup temel atma aşamasına gelinmiştir. İnşallah bu camimizi de en kısa zamanda halkımızın ibadetine açacağız. Ayrıca ilçemiz dâhilinde tam teşekküllü bir gasil hane ve morg yaptırmak hem gelecek dönem için bir sözümüz, ebediyete göçenlerimize karşı bir görevimiz olacaktır.
Belediyecilik halkı yanına beklemek değil her hizmeti halkımızın ayağına götürmektir. Bunun için Fevzi Çakmak, Fatih ve Yeni mahallemizin bir kısmına hitap edecek şekilde Fevzi Çakmak Mahallemize Belediye tahsilât bürosu açtık. Ayrıca tahsilâtların internet üzerinde yapılması için de etüt çalışmalarımız devam etmektedir.
Belediyecilik eğitime her türlü desteği sağlamaktır. Bilime, eğitime,  bilim insanlarının yetişmesine verdiğimiz değer gereği Çiçekdağı Meslek Yüksekokulumuzun alt yapısını kuvvetlendirmek için yaklaşık 10.000 metrekare arazinin Öğrenci Yurdumuzca kullanılması için tapusunu verdik.. Valiliğimizce yapılan Öğrenci Spor Salonunun yapımına 185.000 lira (Yani 185 milyar) katkı yaparak kapasitesinin 125 kişilikten 250 kişiliğe çıkmasını sağladık. Gençlik Spor İl Müdürlüğünce yapılan Futbol Sahamıza 14.139 metrekare ve 5.767 metrekare  olmak üzere toplamda  20.000 metrekare arazi tahsis ettik.
Belediyecilik her türlü sosyal faaliyetle halkın kaynaşmasını sağlamaktır. Dar gelirli 210 evladımızı sünnet ettirdik. Peygamber ocağına giden asker çocuklarımızı askerlik şubemiz kapanıncaya kadar düzenlediğimiz kına geceleriyle vatani görevlerine uğurladık. Şehit ailelerimizi ziyaret ettik, Kur’an Kurslarına ziyaretlerimiz,Kutlu Doğum Haftası faaliyetlerimiz Ramazan ayı etkinliklerimiz Aşure günü çalışmalarımız oldu. Sosyal yardımlarımızla dar gelirli vatandaşlarımıza destek olduk. Ankara’da yapılan Kırşehir Tanıtım Günlerinde Çiçekdağı’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Bütün mahalle sakinlerimizin sorunlarını yerinde görmek onları dinlemek için toplantılar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
Kısaca belediyemizi maaş vermekte zorlanan bir belediye olmaktan çıkarıp yoksulunu koruyan, öğrencilerini gezilere gönderen, okullara tiyatro getiren, asker ailelerine maaş veren, personelini bir gün dahi mağdur etmeyen bir belediye haline getirdik.
Göreve geldiğimizde yetersiz bir araç parkımız vardı. Aracı olmayan bir belediye hizmet edebilir mi? Elbette ki hayır. Önceliklerimizden biride bu konuydu. En kısa zamanda Vidanjörü, arazözü, kepçesi, ilaçlama aracı, çöp toplama araçları, yol süpürme aracı, makam aracı satın alarak ayrıca itfaiye aracıyla beraber diğer araçların da bakım onarımını yaparak makine parkımızı ilçemize için tam teşekküllü hizmet eder hale getirdik.
Bütün cadde ve sokaklarımız TÜİK sistemine göre numara verilmiş ve isim levhaları da yapılmıştır.
Saygıdeğer hemşerilerim. Bir kez daha beni Belediye Başkanlığı görevine layık gördüğünüzde tecrübemizle güzelim Çiçekdağı’mızı daha da güzel hale getireceğiz. İlçemizin jeotermal yani kaplıca kaynaklarını yapılan etüt sonuçlarına göre daha da verimli hale getirerek, buralarda yapılacak yeni projelerle yeni iş alanları olarak kullanacağız. Her mahalleden vatandaşlarımızın kolayca ulaşabilecekleri yerlere bayanlarımızın dinleneceği,  faaliyet göstereceği, bir araya geleceği sosyal tesisler yapacağız.  Gençlerimiz ve spora önem veren bütün hemşerilerimiz için spor ve eğitim merkezimizi açacağız.
100. yıl mevkiinde bulunan Çamlıktepe Piknik merkezimiz ve Molla Osmanoğlu Ahmet Hoca Türbemiz biz geldiğimizde ne haldeydi? Yaptığımız tadilat ve tamiratla şimdi ne halde görüyorsunuz. Çamlıktepe’nin kullanım alanını daha da genişleterek çok sayıda vatandaşımızın faydalanmasını sağlayacağız. Ayrıca Çepni altı Çamlık mevkiine ailece gidilip kahvaltı ve piknik yapılabilecek, içinde her ihtiyaca cevap verecek, çocuk parkının da olacağı bir tesis yapacağız.
İlçe Merkezimizdeki dolgu çalışmalarımızda bittikten sonra öncelikle dere kenarındaki evlerimizin kanalizasyon problemini halledip; elde edilen alana ilçemize yakışır çok büyük bir park, koşu yolu, ve dinlenme alanı yapacağız.
Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine haftada bir giderek ücretsiz olarak temizleyecek ekipler kuracağız.
Fatih, Fevzi Çakmak, Bağlarbaşı ve Osman Şevki mahallelerimizdeki mezarlıklarda düzenleme çalışmalarını başarıyla tamamladık. Ayrıca ilçemize alt yapısında hiçbir sıkıntı olmayan mezarlık alanı kazandıracağız. Nakliyeci hemşerilerimizin yoğun olması sebebiyle ilçemizde bir TIR parkı etüt çalışmalarımız başlamıştır. İlçe trafiğinde hiçbir sorun olmaması için otopark alanlarını çoğaltacağız.
İlçemizin yasal olarak doğalgaz verilebilir yerlerine yani %90’ına yakın bir bölgemize doğalgaz verilmiş olup; tapu probleminden dolayı doğalgaz verilemeyen Fevzi Çakmak Mahallemizi 2014 doğalgaz programına aldırmış bulunmaktayız. İnşallah, Fatih Mahallemizi ise 2015’te doğalgaza kavuşturacağız.
Saygıdeğer hemşerilerim, sizlere verdiğim sözlerin hepsini yerine getirdik. Burada yapacağımı söylediğim her hizmeti de fazlasıyla yerine getireceğime  söz veriyorum…. Sizlere olması mümkün olmayan ham, gerçeklerden uzak,  hayal projelerle değil, Çiçekdağı için yapılabilecek her hizmetle huzurunuzdayım. Yaptığımız her hizmet yapacaklarımızın bir teminatıdır.
Saygıdeğer hemşerilerim. Yapılan bütün bu çalışmaların elbette ki maddi bir boyutu vardır. Belediyemize devletten hibe edilen bir araç ve AFAD’ dan iki defa gönderilen 25 er bin lira haricinde yapılan bütün çalışmalarımızı belediyemizin öz kaynakları ile yaptık. Bu çalışmalarımızı tasarrufa verdiğimiz önemle, hizmet aşkımızla, her türlü imkansızlığa rağmen başardık.
Bütün bu çalışmalarımda bana yardımcı olan ve hiçbir şekilde desteğini esirgemeyen fedakar belediye personelime ve belediye meclisi üyelerime, her an, her konuda yanımda olan ilçe başkanıma ve parti teşkilatıma, yürekleri ve duaları ile beni yalnız bırakmayan bütün Çiçekdağılı hemşerilerime,  çalışmalarımda çoğu zaman ihmal ettiğim aileme en derin saygılarımı ve sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Allah’ın izni, sizlerin desteği ile her şeyi ile dört dörtlük bir Çiçekdağı için var gücümle, kanımın son damlasına kadar çalışacağıma söz veriyor, gelecek dönem için oylarınızı bekliyor, hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında, seçim karargâhının açılışını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Çiçekdağı Belediye Başkanı ve Adayı İsmail Deniz, MHP Kırşehir İl Başkanı Cemal Cahit Pişkin ve MHP Çiçekdağı ilçe başkanı Ahmet Eroğlu gerçekleştirdi.
Açılış sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partililer ve vatandaşlarla bir müddet sohbet edildikten sonra karargâhı açılışı sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji