YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %0,29
  • ALTIN
    %-0,43
  • BIST
    %-0,50
MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Yerköy’de mitinge katıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Yerköy’de mitinge katıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yerköy ilçemizde partisince düzenlenen mitinge katıldı.
06062015mhpMHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Biz mazotu düşüreceğiz diyoruz, çiftçimiz için söylüyoruz. Asgari ücreti bin 400 lira yapacağız diyoruz, geçinemeyen insanlarımız için söylüyoruz. Emeklimize yılda iki ikramiye vereceğiz diyoruz onların kara kışı geçiremediklerini kara kara düşündüklerini biliyoruz” dedi.
MHP’nin, Yerköy ilçemizdee düzenlediği mitinge katılan Durmaz, MHP’nin PKK ile ittifak yapacaklarına yönelik sözlerini söyleyenlerin ispat etmelerini söyledi.
Anayasada Türklük ifadesinin çıkarılması için AK Parti’nin çeşitli girişimlerde bulunduğunu iddia eden Durmaz, “Anayasadan, Türk ifadesini çıkartan kim? AK Parti, ‘ Bana Türklükle gelmeyin’ diyen kim? Tayip Erdoğan ve AK Parti, Bunların bir kısmı da, ben de eski ülkücüyüm diyorlar. Burada da varya, bir kısım eski ülkücüyüm diye ortalıkta gezenler, burada da var. ‘Ülkücülere, Kafatasçı, Irkçı, Hayvan, Fatihayı okumayı bilmez’ diyen kim? Tayip Erdoğan. Şimdi bu eski ülkücüyüm diyenler var ya, eyer ülkücülükten, toplu iğne ucu kadar nasiplenmiş olsalar bu lafların karşısında, onların yanında durmaz kahrolurlar. Allaha şükürler olsun ki ülkücüyüz, Cenabı Allah’a sonsuz şükrediyorum Ülkücü olduğum için, ülkücülüğün eskisi olmaz, kaşarın eskisi olur” dedi.
MHP’nin iktidar olması ile birlikte mazotu ve asgari ücrete düzenleme yapacaklarını ifade eden Durmaz,  “Biz mazotu düşüreceğiz diyoruz, çiftçimiz için söylüyoruz. Asgari ücreti bin 400 lira yapacağız diyoruz, geçinemeyen insanlarımız için söylüyoruz. Emeklimize yılda iki ikramiye vereceğiz diyoruz onların kara kışı geçiremediklerini kara kara düşündüklerini biliyoruz. Battaniyelere sarılıp oturuyorlar doğalgazın faturası fazla gelmesin diye onları düşünerek veriyoruz. Kaynakta var, bu ülkenin imkanı da var. Yeter ki, niyetiniz halis olsun, özünüz doğru olsun, yeter ki,  siz Yerköy’e Yozgatlıya sahip çıkın bunların hepsini yapacağız Allah’ın izni ile” şeklinde konuştu.
Miting’e, Durmaz’ın yanı sıra  MHP İl Başkanı Ethem Sedef, MHP Yozgat Milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır, MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji