YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %0,51
MHP İlçe Teşkilatı Seçim Karargâhı Törenle Açıldı

MHP İlçe Teşkilatı Seçim Karargâhı Törenle Açıldı

MHP Yerköy İlçe Teşkilatı, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimine kadar kullanacağı seçim karargâhını kalabalık vatandaş topluluğunun katılımı ile törenle açtı.
28012014yılmazKırşehir Caddesi Çarşı Cami karşısında açılan, MHP seçim karargâhının açılışına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, MHP Yerköy ilçe başkanı Aslan Bozkurt, MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektay, MHP Çiçekdağı Belediye Başkanı ve başkan adayı İsmail Deniz, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
İlçe Seçim Karargahanı’nın açılışında konuşma yapan İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, Mart 2014 de yapılacak olan Yerel seçimler ülkemiz ve Yerköy açısından büyük önem taşımakta olduğunu ifade ederek şu şekilde konuştu;
“Ayakkabı kutuları ile ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvetlerin üzerini kapatmak için yargı ve emniyet mensuplarını görevlerinden alan bir zihniyete dur demenin zamanı gelmiştir. Bu da Yerel seçimlerden başlar. Bu vesile ile tüm aday olan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Çok kıymetli hemşerilerim elbette bizlerinde bu süreçte bazı eksiklerimiz olabilir birlik beraberlik içerisinde yalnızca hizmeti düşünerek bizleri ikaz edersiniz çok memnun oluruz.
Yerköylüler siz teveccüh ettiniz partimiz Ferhat Yılmaz hocamızı aday gösterdi. Gayret ve çaba bizden destek sizden. Takdir Cenabı Allah’tandır. Bizim bütün çabamız Yerköy’ümüzü Şehri emin ellere emanet etmektir. Buradan hepinizin huzurunda sayın başkan adayımıza suallerim olacaktır. Sayın başkanım Eğer sende harama elini uzatacaksan, Kanunlara aykırı iş yapıp ceza alacaksan, Taşla, Kumla, Çakılla, Kaldırımla yargılanacaksan, Birileri adına şirket kurup ta şahsına rant sağlayacaksan, Makamına gelip’ te derdini anlatmaya kalkan gariban vatandaşa ben Allah mıyım deyip kapıları kapatacaksan, Esnaf kardeşlerime ceket çıkartıp, Şovmenlik yapacaksan, Bizleri mahcup edeceksen Allah sana da nasip etmesin.
Bir konuya değinmeden geçemeyeceğim 2009 yerel ve 2011 genel seçimlerinde oy hırsıyla Allah’tan korkmadan her türlü yalanı iftirayı attılar. Karşımızdakilerde böyle bir şeyi asla akıllarının ucundan dahi geçirmesinler. Buna da kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle seçimlerin memleketimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Aslan Bozkurt’un konuşması sonrasında MHP Yerköy İlçe Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz ise şu şekilde konuştu;
“Yüreğimizde taşıdığımız sevdası ile mensubu olmaktan her zaman için büyük bir şeref duyduğum, acısı ve tatlısıyla güzel hatıralarını hala kalbimin en derin yerinde sakladığım memleketime ve memleketimin güzel insanlarına hizmet edebilme aşkıyla çıkmış olduğum bu kutlu yolda, bugün bizleri yalnız bırakmayarak, bir kez daha, bizlere olan sevginizi, muhabbetinizi, güveninizi ve inancınızı gösterdiniz.
Göstermiş olduğunuz bu sevgi, muhabbet, güven ve inanca layık olmak adına, Rabbim nasip ederse, sizlerin emrinde, sizler için, sizlerle birlikte çalışacak, sizlerle birlikte, geleceğin Yerköy’ ünü, inşallah hazırlayacağız.
Değerli Hemşerilerim, talip olduğumuz bu makam, bir hizmet bayrağının temsil makamıdır. İnanıyorum ki, bu bayrağı 30 Mart günü bizlere, güvenerek ve inanarak emanet edeceksiniz.
Rabbim, bizlere emanet edeceğiniz bu bayrağı, kirletmeden, lekelemeden ve yere düşürmeden, başımız dik, anlımız açık bir şekilde sorumluluklarımızın ve yükümlülüklerimizin farkında ve bilincinde olarak taşımayı nasip eylesin.
Değerli Hemşerilerim; hiçbir insanımızın hakkını yemeden, hiçbir insanımızı diğerinden ayırmadan ne birini üstün ne de diğerini aşağı da görmeden,  kutuplaşmalara ayrışmalara müsaade etmeden, herkese sahip çıkan bir anlayış ile sadece ve sadece bu ilçenin bu memleketin, bu Milletin bir insanı olduğu için değer verecek, saygı duyacak ve  eşit bir şekilde yaklaşacağız.
Çünkü bizim olduğumuz yerde, kendi dilediği gibi, halkını ve insanını yöneten bir anlayış söz konusu asla olamaz.
Bizim olduğumuz yerde; Samimiyet olur, iyi hizmet sunulur. Bizim olduğumuz yerde; Açıklık olur, şeffaflık olur, çözümler sunulur. Bizim olduğumuz yerde; Halka ve Hakk’a hesap verilir. Bizim olduğumuz yerde; İyi niyet olur, güler yüz olur, hoş görü olur.  Bizim olduğumuz yerde; Birlik olur, dirlik olur, bütünlük olur. Bizim olduğumuz yerde; Huzur olur, güven olur, istikrar olur.  Bizim olduğumuz yerde; Hakkaniyet olur, adalet olur, Hak olur, hukuk olur. Bizim olduğumuz yerde; Doğruluk olur, dürüstlük olur, mertlik olur. Bizim olduğumuz yerde; Birleşme olur, kaynaşma olur, dayanışma olur. Bizim olduğumuz yerde; Şefkat olur, merhamet olur, yardımlaşma olur. Bizim olduğumuz yerde; İnsanlar adam yerine konur. Bizim olduğumuz yerde; Vatandaş baş tacı edilir.
Bizim olduğumuz yerde; İnsanlar Cenab-ı Allah’ın bir emaneti olarak algılanır.
Kısacası Bizim olduğumuz yerde; Her şey sizler için olur.
Değerli Hemşerilerim; “Değişime Hazır Olun.” Sloganı ile, ilçemize hizmet noktasında, yeni bir anlayış kazandırmak için başlatmış olduğumuz, AR-GE çalışmaları ile, elde edilen sonuçlar doğrultusunda, Üretken Belediyecilik anlayışı gereği, İnsan odaklı, kalıcı ve doğru projeler üreterek, ilçemizi daha çağdaş ve modern bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz.
Bu amaçla, projelerimizi Sosyal, Çevreci ve Kalkınmacı Belediyecilik olmak üzere 3 başlık altında bir araya getirdik. “Kendini değil Kenti düşünen”, bir anlayış ile, ilçemizin ve sizlerin menfaatlerini gözeterek, konusun da uzman olan proje ekibimizle birlikte hazırlıklarımızı tamamladık.
Ve bugün, Yerköy’ lü, bu meydan da bir araya gelerek, Değişimi, vizyonu ve geleceğin Yerköy’ ünü inşa etmeyi ne kadar arzu ettiğini göstermiştir. Ve buradan sizlere, asla ve asla “Başınıza gelen bir bey değil ayağınıza gelen hizmet olacağıma” söz veriyorum.
Çünkü biz şuna inanıyoruz; belediyecilikte sunulan hizmetlerin, başarıya ulaşması ancak ve ancak 3-5 kişiyi dikkate alarak değil, bütün şehri, kucaklayarak, samimi ve içten bir sevgi, muhabbet ve aşk ile başarıya ulaşabilir.
İnşallah 30 Mart günü Hizmet bayrağını aldığımızda, hiçbir kimseyi ayırmadan, hiçbir kimseyi ötekileştirmeden ve hiçbir kimseyi kırmadan sahip çıkacak, değer verecek ve sizlerin dilediği gibi bir yönetim anlayışını Yerköy Belediyesinde hayata geçireceğiz.
Artık Yeter diyoruz; bu makamın bir siyaset makamı değil, bir hizmet makamı olarak, herkesin söz sahibi olduğu, yaşadığınız bu şehrin geleceğinde sizlerinde söz sahibi olmasını, sizlerinde birer Belediye Başkanı olmanızı istiyoruz. Sözlerinizin dinlenerek, kişilerin değil, her vatandaşın konuşacağı bir anlayış ile, geleceğin Yerköy’ünü sizlerle birlikte inşa etmek istiyoruz.
Şimdi söz sırası sizlerin, Yerköy sizlerin, Karar sizlerin, şimdi soruyorum sizlere; Yerköy’ü birlikte yönetmek istiyor musunuz ?, Sevgi, saygı ve hoşgörülü bir yönetim istiyor musunuz ?, Değişen, Gelişen ve Kazanan bir Yerköy istiyor musunuz ?,  Fotokopi siyaseti değil, hakkınız olan dürüst bir siyaset istiyor musunuz ? Peki
Yerköy’ün geleceği için Değişim istiyor musunuz?  Bende; Şirin Yerköy’e aşık, Ferhat kardeşiniz olarak, geleceğin Yerköy’ünü, yine bu memleketin gerçek sahipleri olan siz değerli hemşerilerimle inşa edeceğime, asla ve asla kapalı kapılar ardında hiçbir, siyasi rant peşinde koşmadan, halkımın emrinde olacağıma söz veriyorum.
Değerli Hemşerilerim; Mevsim şartları nedeni ile sözlerimi daha fazla uzatmadan,
Çalışmalarımıza başladığımız günden itibaren, cadde, cadde, sokak, sokak, sizleri ziyaret etmeye çalıştık,  Bu ziyaretlerimizde,  ilçemizin sorunlarını, eksikliklerini ve ihtiyaçlarını dile getirdiniz. Bu sorunların yanı sıra da, bizlere çözüm önerilerinizi sundunuz.
Dile getirdiğiniz bu sorunları ve çözüm önerilerinizi de dikkate alarak, oluşturmuş olduğumuz proje Ar-Ge ekibimiz ile birlikte çalışmalar yaptık.
Gerek, planlaması gerek finansal boyutları, gerekse ilçemize kazandıracağı yansımalarını da hesap ederek oluşturduğumuz ve ilk 5 yılda yapacağımız projelerimizin hazırlıklarını, hamd olsun tamamlamış bulunmaktayız.
Projelerimizi Sosyal, Çevreci ve Kalkınmacı Belediyecilik olarak 3 Başlık altında 14 Mahallemizde 30 Proje olarak belirledik; İnşallah bugünden sonra da yapacağımız, gerek ev toplantılarımızda, gerekse bire bir görüşmelerimizde projelerimizin içeriklerini sizlerle paylaşacak sizlerin onayına sunacağız” şeklinde konuştu.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında, seçim karargâhının açılışını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, MHP Yerköy ilçe başkanı Aslan Bozkurt, MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektay tarafından gerçekleşti.
Açılış sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partililer ve vatandaşlarla bir müddet sohbet edildikten sonra karargâhı açılışı sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Sayin Yerköylüler simdiki belediye ba$kani kanalizyon borularini yenilerken sulari kesdirdi ve tekrar baglanmasi icin ektra her aboneden 100,00TL. böylece 10000 aboneden 1000000 TL. aldi(1 Milyon) milleti enayi yerine koydu.Ben aboneysem ve belediye tamirat veya her ne $ekilde benim suyumu keserse tekrar baglama mecburiyeti var ve benden bir kuru$ talep edemez, bu kanunen böyle ama milleti inek gibi sagdilar.Benim parami aldilar,haram olsun ,öbür dünyada bunlarin ve bunlara destek verenlerin yakasindan yapi$acagim.onun icin akp ye yerköyden kim oy verires bu suca ortak demektir.

  2. Kanunsuz bir işlem varsa git davanı ac kardeşim burda çamur at izi kalsın politikası izleme. Meraklanma sayın Agaoglu da ahirette senin yakana yapışacak bu mesnetsiz
    ithamlarından dolayı. Para toplama olayını bilmemekle beraber Sayın Agaoglu’nun kişiliğini bildigim için bu sözlerinden dolayı sizi kınıyorum. Meraklanmayiniz Sayın Agaoglu tüyü bitmemiş yetimin hakkına yılmadan yıkılmadan sahip çıkmakta …

  3. madem bir şey açıklayacaksın bir fikir beyan ettin sen o kadar haktan bahsediyorsan zamanında toki ye jeotermal için millete hidrofor taktırdılar gitte onlara yorum yap çamur at yorum yaparken kimseyi karalama varsa kafanda sorunun git hesap sor aslı astarı olmayan bir şeyi burda beyan etme bu yapılanları inkar edilirse hani derlerya hayır sız evlat bende işte nankör derim bunları inkar edene

  4. 100.yıl mahallesi iki yıl boyunca jeotermal enerjiden faydalandı zamanında ama şuan kırılan borular yüzünden kullanılamıyor mevcut belediye başkanı ilgilenmiş olsaydı milyon dolarlık yatırım yerin altında bekliyor olmazdı şimdi.iki tane boruyu değiştirmeyip olanca yatırımın heba olmasına neden oldu Mehmet Ağaoğlu.

  5. iş iki boruyla oluyorsa çoktan değişirdi kardeş ama o borular bilidğin borulardan değil neden mi kükürt oranı fazla olduğu için özel boru ama işin aslına gelince o takılan borular o özel borulardan değil yani baştan aşağı değiştirmek gerekiyo şimdi nerde o joetermal için kurulan şirket de bana

  6. ağzı olan konuşuyo işte 3 .sınıf malzemeden parçası bile bulunamayan malzemelerden yapılan bi iş bu. batakta olan bişirket ve milyon eroları bölüşen 3 kişi zamanın belediye başkanı zamanın valisi ve o batan şirketin sahibi .hani nerdeler bunların pisliğini temizlemek için ağaoğlu kimseye taviz vermedi taki sakinlerinden senetle zorla topladıkları para nerde Allah tan korkun Allah tan vidansızlar. baskası gelse hangi yerköylü asfaltı görecekti kimin hanımı çarşamba günü pazar yerinde alışverişe çıkabilecekti hadi siz bunu açıklayında sonra millete dil uzatın.adamın nerde durdugu bile belli değil shp,chp.bagımsız,akp,bbp, şimdide mhp diyo ya düzgün bi siyasetçi olsa aslını inkar etmez bu kadar dolaşmaya ne gerek var yaglı kapı mhp demekki.siz görün mhp kazanırsa a.rıza arslan fen işlerinde müdür .bilmem anlatabildimmi….

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji