YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %0,80
MHP İlçe Teşkilatından, Esatbeyoğlu’na, Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP İlçe Teşkilatından, Esatbeyoğlu’na, Hayırlı Olsun Ziyareti

Yerköy Ticaret Borsası’na yeni seçilen başkan ve üyelerine Milliyetçi Hareke Partisi (MHP) Yerköy İlçe teşkilatı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
14052013esatYerköy Ticaret Borsası genel kurulu seçiminde başkan seçilen Derviş Esatbeyoğlu’na, Milliyetçi Hareke Partisi (MHP) Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt ve teşkilat üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verirken, ” Geçtiğimiz günlerde, seçimi gerçekleşen Yerköy Ticaret Borsasının seçiminde üyelerin oyunu alarak başkanlığa seçin Derviş Esatbeyoğlu kardeşimize ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz. Bizler MHP Yerköy İlçe Teşkilatı olarak sonuna kadar kendisinin destekçiyiz, Ne zaman bize ihtiyaç duyarsa yanında olmaya hazırız. “dedi.
Bozkurt’un oldukça samimi yaklaşımından son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu “Sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin Ticaret Borsamızın yanında görmek elbette bizleri sevindirecektir.”dedi.
Hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Bozkurt ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji