YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
MHP Yerköy İlçe başkanlığında Azerbaycan’a destek

MHP Yerköy İlçe başkanlığında Azerbaycan’a destek

MHP Yerköy İlçe Başkanlığı haftalık ilçe olağan toplantısında, Azerbaycan’a destekte bulunulurken, Ermenistan’ın Azerbaycan askeri birlik ve mevzilerine, sivil yerleşim birimlerine gerçekleştirdiği saldırılara tepki gösterildi.
MHP Yerköy İlçe Başkanı Şevket Kalkan, Ermenistan’ın haince saldırılarının uluslar arası alanda da makul karşılanmaması gerektiğini söyledi.
Başkan Şevket Kalkan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İki devlet bir millet olarak Azerbaycan Türk’ü kardeşlerimize desteklerimizi bildirmek, belirtmek birinci önceliğimizdir Turan yolunda. Emperyalizmin maşası Ermenistan’ın işgal ettiği Türk topraklarına yerleşme ve yuvalanma emelleri, Karabağ meselesinin adil ve hakkaniyetli şekilde çözüm hedeflerini sekteye uğratmıştır.”
Başkan Şevket Kalkan, sonuna kadar Azerbaycan’ın yanında olduklarını belirterek “Ermenistan’ın alçak saldırısını Akdeniz ve Ege’de oynanan şirret oyunlardan, Libya, Suriye ve Irak’ta sahnelenen emperyalist projelerden ayrı düşünmek, ayrı değerlendirmek geldiğimiz bu aşamada imkansızdır. Türk düşmanlarının farklı coğrafyalarda husumet nöbetine girdiği ortadadır. Milliyetçi Hareket Partisi, iki devlet ve tek millet halinde geleceği kucaklayan Türkiye-Azerbaycan arasında var olan tarihi ve kültürel dayanışma ve yardımlaşmanın hiçbir gücün ve mütecaviz niyetin karşısında geri adım atmayacağı inancındadır. Ermeni çeteleri tarafından şehit edilen Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da şifalar diliyoruz. Karabağ Türk’ündür, Türk vatanıdır. Hiç kimse bu muhkem ve müstesna gerçeği değiştiremeyecektir. Kanımızla, canımızla, varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji