YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,29
  • BIST
    %3,10
MHP Yerköy ilçe teşkilatı basın toplantısı yaptı

MHP Yerköy ilçe teşkilatı basın toplantısı yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt ve yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi.
05062014mhpParti binasında gerçekleşen basın toplantısında konuşma yapan ilçe başkanı Aslan Bozkurt, 30 mart mahalli idareler seçimlerini kazanan Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nun gerek belediye personelinin gerekse de farklı kurumda çalışan kişilere darp ve ağza alınmayacak sözler ettiğini iddia etti.
Bozkurt açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
“Bugün burada toplanmamızın nedeni 30 mart mahalli idareler seçimlerini kazanan AKP’li belediye başkanı ne hikmetse bir takım hırslar içine girmiştir.
Bu nedenle kendine oy vermediğini düşündüğü başta belediye personeli olmak üzere, esnaf ve diğer devlet dairelerinde çalışanlara darp ve ağza alınmayacak küfre varan derecede zulüm etmektedir. Ayrıca belediye personeline gerek yer değiştirerek gerekse darp ettirmek suretiyle aşağılamakta insanlık onurları ile oynamaktadır. Diğer devlet dairelerinde çalışanları da hükümet gücünü kullanarak sürgün ettirmeye çalışmakta ve bu arkadaşlarımızla birlikte ailelerini de mağdur etmektedir.
Ben şahsım olarak AKP ilçe başkanı arkadaşımızı aradım. Ve mevcut durumun neden kaynaklandığını sormam üzerine sürgüne gönderilmeye çalışılan insanların AKP ye küfür ettiklerini söyledi. Kendisinin bu yapılanlardan bihaber olduğunu söyledi. Bende sayın ilçe başkanına bizim hiçbir zaman küfürden yana olmadığımızı söyledim. Bu belediye başkanı ne zaman AKP li olmuş? Yaklaşık iki yıl önce saray belediye başkanının makam odasında bir gurup içinde AKP nin üst düzey yöneticilerine hakaret etmiştir. Bu başkan ne zaman AKP li oldu da AKP yi savunuyor dedim.
Değerli hemşerilerim; Bir belediye başkanı sadece kendisine oy verenlerin değil tüm Yerköy’ün ve Yerköylülerin belediye başkanıdır. Oysa şimdiki başkanın tavır ve hareketleri bunun tam tersi yönünde olduğunu göstermektedir. Oysaki bir belediye başkanının tüm halkı kucaklaması dertlerine derman olması gerekirken aksi tavırlar içerisine girmesi ve insanları ayrıştırması ne manaya gelmektedir? Yıllardır güzel Yerköy’ümüz de nice başkanlar geldi geçti, nice seçimler yapıldı. İnsanlar kardeş olarak yaşamaya devam etmiştir.  Bu belediye başkanı döneminde insanlar ayrıştırılmaya yandaş ve yandaş olmayan şeklinde birbirine düşman edilmeye çalışılmaktadır.
Ayrıca ilçemizde çok önemli ve ahlaki sorunlar varken; olmaması gereken işlerle uğraşmakta asıl vazifesini unutmaktadır. Güzel Yerköy’ümüzde hiçbir zaman olmayan ancak bu şahsın başkanlığı döneminde ayyuka çıkan özellikle belediyeye ait parklarımızda cadde ve sokaklarımızda uyuşturucu ve hap ticareti yapılmakta belediye zabıtaları bunları görmezden mi gelmektedir.
Bu olayları gözleri ile gören siz değerli Yerköylü hemşerilerimizin takdirlerine bırakıyoruz.
Yerköy’de bu tarz olaylar olurken milliyetçi hareket partisi karargahına baskılar sonucu gelemeyen gönlünde ülkücülük sevdası olan bazı arkadaşlarımız sürgün edilme ve tehtidlerle karşı karşıyadır.
Yandaşları olan kapı kapı gezen hatta seçimlere şaibe düşüren memurlar ödüllendirilirken (kimi şube müdürü, kimi okul müdürü yapılırken) bizim arkadaşlarımız cezalandırılmaya çalışılmakta hatta cezalandırılmaktadırlar.
Bütün bu yapılanlar karşısında kimse bizim sabrımızı zorlamasın, bizim susacağımızı zannedenler büyük yanılgı içindedirler. Biz bunlarla her zeminde ve şartta mücadele etmeye kararlıyız. Uzun süredir sabrımızı zorlayanlar,  değerlerimizle ve vazgeçilmezlerimizle uğraşanlar artık cevaplarını çok sert alacaklarını bilmelidirler.
Uyarıyoruz; Bugünden itibaren Yerköy’ümüz de meydana gelebilecek bütün olayların sorumluluğu mevcut belediye başkanına aittir. Bu tavrını sürdürmesi halinde olabileceklerin sorumlusu kendisidir.  Kamuoyuna ve siz değerli hemşerilerimize saygı ile duyururuz” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

3 yorum

  1. ne olacak sayın başkan kavgamı edeceksiniz aslan abi dövecekmiyiz bunları 🙂 biz dövelim ağaoğlunun ustune atalım

  2. yavvv he hee 🙂 boş gezenin boş kalfası, devşirme ülkü ocakları başkanınıda yanına almış kendi çaplarında memleketi kurtarıyorlar :))

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji