YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,35
  • BIST
    %-1,59
MHP Yerköy Teşkilatı MHP Genel Başkanı Bahçeliyi ziyaret etti

MHP Yerköy Teşkilatı MHP Genel Başkanı Bahçeliyi ziyaret etti

MHP Yerköy İlçe Teşkilatı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) de gerçekleşen MHP grup toplantına katıldı. Gerçekleşen grup toplantı sonrası Yerköy İlçe teşkilatı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiler.
14062012mhpMHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt başkanlığında, TBMM’de gerçekleşen MHP grup toplantısına katılan ve MHP Genel Merkezinde teşkilatı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyarette bulunan ilçe teşkilatı, Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz’ı da ziyaret ettiler.
İlçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyesi ile birlikte oluşturulan heyet önce TBMM’de MHP grup toplantısına katıldıklarını ifade eden MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, TBMM’de ve MHP’li Milletvekilleri ile çeşitli görüşmeler yaptıklarını ifade etti.
Yerköy İlçe teşkilatı ile birlikte MHP Genel Merkezini ziyaret ettiklerini belirten Bozkurt, “ MHP Genel Merkezinde Yozgat Milletvekilimiz Sadir Durmaz’la Yerköy’ün sorunları hakkında çeşitli fikir alışverişinde bulunduk.
Milletvekilimiz Sadir Durmaz’la gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yle yapılan 1 saat süren görüşme şansını yakaladık.
Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve toplumsal sorunlarla ilgili bizlere bilgiler vermiştir.
Yine bu görüşmede, sayın genel başkanımız CHP’nin “Kürt Sorunu” adı altında sunulan konu ile ilgili olarak MHP’nin kapıları neden kapattığını hem görüşmemizde, hemde gurup toplantısında izah etmişlerdir.
MHP, PKK ve Terör sorunun kürt sorunu adı altında masaya yatırılmasına kesinlikle karşıdır. Mücadele PKK ve terör örgütüne karşı olmalıdır. Devlet terör örgütü ile mücadele yerine, müzakereye gitmemelidir.”dedi.
Gerekli görüşmeler sonrasında Devlet Bahçeli, Başta Aslan Bozkurt’a ve heyet üyelerine birbirinden kıymetli öğüt ve nasihatlerde bulunarak heyete çalışmalarından dolayı başarılar diledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, partili ve partisiz tüm ilçe halkımıza selamlarını heyetimiz vasıtasıyla göndermişlerdir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji