YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
Milletvekili Başer, “AK Parti aldatmadı, aldanmadı”

Milletvekili Başer, “AK Parti aldatmadı, aldanmadı”

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti, vatandaşına ne söz vermişse yerine getirdiğini belirterek,” AK Parti ne aldatan, ne de aldanan olmuştur” dedi.
28032014baserMilletvekili Başer, AK Parti, vatandaşına ne söz vermişse yerine getirdiğini belirterek,”AK Parti ne aldatan, ne de aldanan olmuştur. Hızlı Tren Yozgat’a gelecek demişse gelecektir, şehir hastanesi yapılacak demişse yapılacaktır, bundan hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın” dedi.
AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren hizmet siyaseti yaptığını belirten Başer,”AK Parti hiçbir zaman kuru milliyetçilik yapmamış, hizmet milliyetçiliği yapmıştır. Yıllarca üniversite hayali kuran Yozgatlı AK Parti ile üniversitesine kavuşmuştur. Türkiye duble yollarla birbirine bağlanmıştır, vatandaşımız biri yerden bir yere giderken artık daha rahat gidip gelmektedir” dedi.
Bazılarının kara propaganda yapak hızlı tren’in Yozgat’a gelmeyeceğini söylediğini dile getiren Başer, “Vatandaşımız hızlı tren inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini dağların delinip tünellerin açıldığını görüyor ve görmeyenlere de gösteriyor. Bazılarının hayaline dahi gelmeyen bu proje AK Parti ile hayata geçmiş ve bundan Yozgat halkı da en iyi şekilde yararlanacaktır. Yozgat hızlı trenin en büyük kavşağı olacak. Kayseri’den gelecek olan hatta Yerköy’de birleşecek. İnşallah hızlı tren 2015 yılının sonu veya 2016 yılının başlarında Yozgat’ta yolcu taşımaya başlayacak. AK Parti iktidarının attığı temellerin hangisi durmuş ki Hızlı Tren inşaatı dursun. AK Parti hizmet yaparken bazıları bu hizmetleri durdurmak için mücadele veriyor. Hızlı Trenin gelmesiyle birlikte Yozgat-Ankara arası 50 dakika olacak. İnşallah Hızlı Tren ile Yozgat şahlanacaktır. Yine inşallah AK Parti ile Yozgat’ın gündemine gelen hava alanı da yine AK Parti tarafından yapılacaktır” dedi.
Yine Yozgat Şehir Hastanesinin inşaatının durduğu şeklinde söylentiler yayılarak AK Parti’nin hizmetlerinin karartılmaya çalışıldığını vurgulayan Milletvekili Başer,”AK Parti’nin Yozgat’a verdiği hizmeti yok göstermeye çalışıyorlar. Şehir Hastanesi inşaatı sürecek ve zamanı geldiğinde Yozgat halkı buradan en güzel şekilde sağlık hizmetini alacaktır. Şehir hastanesinin yanına ayrıca Ağız Diş Sağlığı Merkezide yapılacak” dedi.
Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) 40 bin ton kapasiteli Çelik silo ihalesinin yapıldığını ifade eden Milletvekili Başer,”TMO’nin ihalesi yapılı inşallah önümüzdeki ay bu siloların yapımına başlanacak” diye konuştu.
Seçim çalışmalarını aralıksız gece gündüz edemeden sürdürdüklerini vurgulayan Milletvekili Başer, “Yozgat’ta AK Parti ile hizmet almaya başlamıştır bundan sonra da almaya devam edecektir. Yozgat halkı kimin hizmet yaptığını ve yapacağını çok iyi bilmektedir. O yüzden Yozgat halkının hizmete oy verecek, hizmeti getiren AK Partiye oy verecektir” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji