YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
Milletvekili Başer, gençlerle bir araya geldi

Milletvekili Başer, gençlerle bir araya geldi

23032017akparti 1
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başar, AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanlığı tarafınca düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantıda gençlere hitap eden Milletvekili Başer, 16 Nisan referandumu sonrası gençlerin milletvekili seçilmesi için gerekli yasanın geldiğini söyledi.
AK Parti hükümetinin gençlere her zaman destek verdiğini ifade eden Milletvekili Başar, “Bugün Yerköy ilçemizde bulunan esnafları ve resmi daireleri gezmek ve vatandaşlarımıza 16 nisan da yapılacak olan referandum hakkında bilgilendirme yapmak için gelmiş bulunmaktayız. Gerçekleşen ziyaretlerimiz sonrasında AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldık. AK Parti, kesinlikle milletin partisidir, 16 Nisan’ın Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşımaktadır. Bu milletin, geleceğimizin seçimi. Ülkemizin şaha kalkması için, 15 yıldır dar ve kısıtlı imkanlarla yaptığımız işi inşallah daha ileriye taşımamız için önemli bir seçim. 17 Nisan’dan sonra yeni bir Türkiye’ye uyacağız. İnşallah 16 nisanda Aziz Türk Milleti gerekli kararı verecektir” dedi.
Toplantıda, Milletvekili Yusuf Başer’in yanı sıra AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz,  AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Gençli Kolları Başkanı Mustafa Kılıç ve parti yönetimi de eşlik etti.
23032017akparti 2

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji