YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %0,80
Milletvekili Başer, Yerköy esnaflarını gezdi

Milletvekili Başer, Yerköy esnaflarını gezdi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
22102015baserBurada vatandaşlarla sohbet eden Başer, AK Parti’nin seçim beyannamesi hakkında bilgilendirme yaptı.
Ziyaret sonrası gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Başer, seçmenin 1 Kasım’da istikrardan yana oy kullanacağını söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesinin özellikle çiftçi, esnaf ve emekli başta olmak üzere tüm Türkiye için büyük önem taşıdığını söyleyen Başer, şu açıklamalarda bulundu:
“Türkiye’de olduğu gibi Yozgat ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın AK Parti’ye ilgi ve destekleri gün gün giderek artıyor. Seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sıkmadık el, gidilmedik kapı, kucaklaşmadık kimseyi bırakmamayı amaçlıyoruz. Seçim çalışmalarında makam ve mevki beklentisi içerisinde olmadık. Yozgat’a hizmetten başka bir gayemiz de yok. Türkiye’nin 1 Kasım’dan sonra AK Parti iktidarı ile yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürümeye devam edecektir. AK Parti iktidarı ile tüm Türkiye’yi hizmet ağı ile donatacağız. Yem ve gübrede KDV’yi kaldıracağız. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. İşletme büyüklüğü 5 dekar altındaki meyve, sebze, süs bitkisi, tıbbi-aromatik bitki yetiştiriciliği yapan çiftçilere destekleme ödemesi yapacağız. Çiftçilerimize seralarının modernizasyonu için faizsiz kredi vereceğiz. Maliyetleri düşürmek amacıyla seralara ticarethane elektrik fiyatı yerine sulama suyu elektrik fiyatı uygulayacağız.”
Başer ve beraberindeki heyet daha sonra kamu kurum ve kuruluşları ile esnafı ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji