YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %0,80
Milletvekili Başer, Yerköy ilçesinde incelemelerde bulundu

Milletvekili Başer, Yerköy ilçesinde incelemelerde bulundu

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, AK Parti Yerköy İlçe teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı ve ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Yusuf Başer, burada yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatının AK Parti Hükümeti tarafından yapılan çalışmaları kamuoyuna duyurmaları gerektiğini söyledi.
Başarı olmak için birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Milletvekili Başer, şu ifadelerde bulundu:
“Biz AK Parti Hükümeti olarak Yerköy ilçemizde gerek eğitim olsun gerekse devlet desteklerinin gelemsinde birçok hizmette imzamız bulunmaktadır. Yapmış olduğumuz bu çalışmaları gerek parti teşkilatımız olsun gerekse AK Partiye gönül vermiş hemşerilerimiz bunları bir bir ilçe halkımızı anlatmaları gerekmektedir. AK Partili olmak bir gönül işidir, gece-gündüz demeden zaman gözetmeksizin hizmet etmek için bizler Türkiye Millet Meclisinde görevimizi yerine getiriyoruz. İnşallah teşkilatımızda bu anlayış içerisinde olması gerekmektedir.” dedi.
AK Parti Yerköy İlçe teşkilatı ziyareti sonrasında Milletvekili Başer, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dereli Selçuk Mahallesinde yapımı tamamlanan Şehit Muzaffer Tufaner Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde çeşitli incelemede bulundu.
Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç’ten okul hakkında çeşitli bilgiler alan Milletvekili Başar, derslikleri gezerek öğrencilerin ve öğretmenlerle sorunlarını dinledi.
Milletvekili Başer’den, Başkan Yılmaz’a ziyaret
İncelemeler sonrasında Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Yusuf Başer, başkanlık görevinde başarılar temennisinde bulundu.
Burada bir süre sohbet eden Başer ve Yılmaz, Yerköy için çeşitli fikir alışverişlerinde bulundular.
Ziyarette Başer, Başkan Yılmaz’a çalışmalarında başarılar dilerdi.
Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anlam ve önemine dair çeşitli hediyeler takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji