YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %1,66
Milletvekili Başer, Yerköy’de esnafları ziyaret etti

Milletvekili Başer, Yerköy’de esnafları ziyaret etti

09032017baser
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ziyaretinde ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Ziyaretlerinde, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 16 Nisan’da yeni bir tarih yazılacağını belirtti.
Kırsalda üretimin artması ve göçün önlenmesine yönelik adımlar attıklarına dikkat çeken Başer, yerel ve genel bütçeden sağlanan ödeneklerle desteklerin verildiğini ifade etti.
Vatandaşlarla sık sık bir araya gelmek için gayret gösterdiklerinin altını çizen Başer, 16 Nisan’da yapılacak referandumda yeni bir tarih yazılmasını istedi.
Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önemini anlattı. Başer,16 Nisan’da milletin kararıyla güçlü ve muktedir Türkiye’nin kapılarının açılacağını, Anayasa değişikliği ile darbeci ve vesayetçi anlayışı tarihin çöp sepetine atacaklarını da vurgulayan Başer, “Anayasa değişikliği teklifi yüce meclisten geçmiş olmasına rağmen referandum a götürmek suretiyle ferasetine güvendiğimiz milletimize son sözü söyleteceğiz” diye konuştu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’ın ziyaretlerinde Ak Parti Yerköy İlçe Başkanımız Ahmet Yavuz’da hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji