YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-1,36
Milletvekili Başer, Yerköy’de esnafları ziyaret etti

Milletvekili Başer, Yerköy’de esnafları ziyaret etti

16032017baser
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılan referandum seçimi hakkında çeşitli bilgilendirme yaptı.
Milletvekili Başer, 16 Nisan’da milletin kararıyla güçlü ve muktedir Türkiye’nin kapılarının açılacağını söyledi.
16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında çeşitli bilgiler veren Milletvekili Başer, şu açıklamalarda bulundu:
“Önümüzde 16 Nisan’da yapılacak referandum var. Referandumun öneminin iyi kavranılması gerekiyor. Bunları vatandaşlarımızın yanına giderek bir bir anlatıyoruz. Anayasa değişiklikleri toplumsal uzlaşma metinleridir. Teklifimiz yüce meclisten geçmiş olmasına rağmen son sözü referanduma milletimiz verecektir. Anayasa Değişikliği ile yeni, güçlü ve muktedir Türkiye’nin kapıları açılacak. Dünyaya hükmetmiş köklü bir tarihin mirasçısı olan Türkiye sadece 780 bin kilometrelik sınırlardan ibaret değildir. Türkiye’nin istikrarı mazlum milletler, gönül coğrafyamız, İslam Dünyası ve adalete susamış tüm insanlık çok önemlidir. Ülkemiz koalisyon dönemlerinde siyasi istikrarsızlığın bedelini ekonomik kayıplarla çok ağır ödedi. Yapacağımız Anayasa Değişikliği ile Türkiye’nin istikrarsızlığına ve koalisyonlar dönemine nokta koyuyoruz. Bu durumu yani referandumda neden evet denmesi gerektiğini vatandaşlarımıza anlatmak için bizler Yozgat Milletvekili olarak ilçe ilçe köy köy gezerek tek tek hemşerilerimize anlatıyoruz. İnşallah 16 Nisanda yüce Türk Milletimiz evet diyerek bir kez daha gücünü gösterecektir. ” dedi.
Milletvekili Başer’in ziyaretlerinde AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Gençli Kolları Başkanı Mustafa Kılıç ve parti yönetimi de eşlik etti.
Gerçekleşen ziyaretler sonrası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini yorgan üzerine işleyen Özkan Bekdemir’i ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji