YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %-0,01
  • BIST
    %0,80
Milletvekili Başer, Yerköy’de partilileri ile bir araya geldi

Milletvekili Başer, Yerköy’de partilileri ile bir araya geldi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yerköy İlçe seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek partililer ile sohbet etti.
06032014baserAK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, AK Parti Yerköy İlçe seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek, parti yönetimi, partililer ve ilçe başkanının sorunlarını, beklentilerini dinledi.
Ziyarette, AK Parti siyasetinin temel amacı hizmet siyaseti olduğunu ifade eden AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren, Türkiye’nin maddi kalkınmasında büyük adımlar attığını belirtti.
Türkiye’nin kalkınması için, gelişmesi için, demokrasinin kökleşmesi için ve darbe olmaması için tüm kurum ve kuruluşları hukuka, hukuk devletinin gereklerine uygun olarak ülkeyi dizayn etme noktasında gayet gösterdiğini belirten Başer şu ifadelerde bulundu:
“Türkiye’de eski anlayış bilindiği gibi her şey devlet içinde ama şuan AK Parti ile bu tabir artık değişti artık her şey millet için olarak değişti. Eyer millet varsa, eyer millet özgürce inancını ve ilkelerini yaşayabiliyorsa ve gelecek nesillere de özgürce yaşaya bileceği bir Türkiye bırakmak istiyorsa ki AK Parti onun için var zaten onun mücadelesini veriyoruz. Yoksa Tayip Erdoğan’ın davası kor bir cihanlık davası değil, Tayip Erdoğan’ın davası başbakan ve cumhurbaşkanı olmak davası değil, Tayip Erdoğan’ın davası milletin milli ve manevi değerlerine bağlı bir toplum ola bilmek, gelecek nesillere de kendinden emin olacak bir Türkiye bırakmaktır. AK Parti’nin asli görevi budur. AK Partinin yapmış olduğu hizmetlerin esasında insan vardır. İnsan yaşar ki devlet yaşasın. Eğer siz insanları yaşatmazsanız, insanlar onurlu bir şekilde yaşamıyorlarsa, köyde ise köyde beldede ise beldede, şehirde ise şehirde insan onuruna uygun bir şekilde yaşamıyorsa onun adı demokrasi olmuş onun adı hukuk olmuş hiç önemli değil. Asıl olan insanların yarin endişesi taşımadan bir ülkede yaşıyor olmak, güvende olduğu bir ülke olmaktır” dedi.
Eğitim noktasında hizmetlerinin bitmediğini ifade eden Milletvekili Başer, “Yerköy’de yapmış olduğumuz 7 tane, 10 yılı aşkındır AK Parti iktidarda ve Yerköy’de 7 tane çeşitli okullar yapıyoruz. Tabi bunlar sıradan okullar değil, spor salonu, her türlü laboratuar hizmetleri var. İşte biz ondan diyoruz ki AK Parti hizmetin adı dır. Yine aynı şekilde hükümet konağımız, emniyet müdürlük binamız yapılıyor. Şuan Yerköy ilçemize bir yıl içerisinde yapmış olduğu yatırımlar 100 triyonu bulur. Yozgat’ı sevmek, Yerköy’ü sevmek budur diye düşünüyorum. Milliyetçilik Yerköy’e hizmetin adı diye düşünüyoruz. 40 yıldır Yerköy’ün en büyük sorunlarından biri olan alt yapı ve yol çalışmalarını görüyoruz. Belediyemiz zor bir işe el atarak alt yapı hizmetlerinin tamamını bitirdi. Şuan afsal çalışmasını da bitirdi E geriye ne kaldı tabiî ki 30 Mart yerel seçimlerde tekrardan AK Parti bayrağı sallanırsa bundan sonra sosyal alanların yapımı için kollar sıvanacak. Soysal alanlarda tamamlandıktan sonra Yerköy ilçemiz gerek görünümü olsun gerekse hizmetlerle adından sık sık söz ettirecektir. Kısaca özetlemek olursak AK Parti hem Yerköy’de hem Türkiye’de hizmetin adı ve adresidir. Milliyetçilik diyorsanız eşittir AK Parti biz bu noktada insanımızı hiçbir ayrım yapmaksızın, rengine bakmadan, dinine bakmadan seviyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Yerköy İlçe seçim irtibat bürosunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Yozgat Milletvekilli Yusuf Başer, AK Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Yerköy ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. PARTİNİ SEVMEM AMA DİĞERLERİNİ GÖRDÜKÇE RANT İÇİN KAN EMENLERİ GÖRDÜKÇE ELİNİ OVUŞTURUP 30 MARTI BEKLEYENLERİN NASIL CEPHE ALDIKLARINI GÖRDÜKÇE OYUM SANA AĞAOĞLU.AKBABA SÜRÜSÜ SENİN KARŞINDA OLSUN SENİN ARKADANDA SESSİZ ÇOĞUNLUK VAR YOLUN AÇIK OLSUN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji