YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %1,00
  • BIST
    %1,77
Milletvekili Başer, “Yerköy'ün çehresi gün geçtikçe değişiyor”

Milletvekili Başer, “Yerköy'ün çehresi gün geçtikçe değişiyor”

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “ Yerköy ilçemiz gerek ekonomisi ile gerekse yaşam kalitesi ile gelişmeye en uygun ilçelerimizden birisidir” dedi.
10092013asfaltAK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy Belediyesi tarafından yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Başer gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yerköy ilçemizde 8 aydır devem etmekte olan çalışmaları yerinde incelemek için gelmiş bulunmaktayız. Çalışmalar da gördüğümüz kadarı ile yüzde 90’lık bir alanın bitmiş olduğunu görüyoruz.  Yerköy belediyesi tarafından ilk olarak başlatılan hem kanalizasyon, hem içme suyu, hem yağmur suyu hatlarının tamamını değiştirilmiş durumda. Bu çalışmalar sonrasında asfalt ve kaldırım çalışmaları devam etmekte, bu çalışmalarda ise neredeyse yüzde 90’lık bir alan bitmiş vaziyette.
Şuan birinci kat asfalt atımı bitti ikinci kat asfalt atma işlemi başladı inşallah ikinci kat afsal atıldıktan sonra Yerköy ilçemiz gerek görünümü olsun gerekse hizmetlerle adından sık sık söz ettirecektir.
Kısaca özetlemek olursak AK Parti hükümeti Yerköy ilçemize hizmet noktasında üzerine düşen her şeyi layığı ile yerine getirmiştir” dedi.
Gerçekleşen incelemelerde Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’un yanı sıra il ve ilçe teşkilat yöneticileri de hazır bulundu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji