YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
Milletvekili Durmaz, Sekili’de incelemelerde bulundu

Milletvekili Durmaz, Sekili’de incelemelerde bulundu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: “Sel suları, insanların bir yıllık emeğini, oturduğu yuvasını, ibadet ettiği camisini kullanılmaz getirmiş. Böyle bir manzara karşısında yetkililerin duyarsız kalmasına anlam veremiyor, bir an evvel harekete geçmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.
09082014sadirdurmazMHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, şiddetli yağışın etkili olduğu Sekili köyündeki çiftçilerin zararının karşılanmasını istedi.
Durmaz, Salı günü şiddetli yağıştan etkilenen Sekili köyünde incelemelerde bulunarak, çiftçilerden su baskınlarının neden olduğu zarar hakkında bilgi aldı.
Durmaz, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Sekili’de tarladaki mahsulden köydeki evlere, camilere kadar her şeyin yağmur sularının oluşturduğu selden hasar gördüğünü söyledi.
İnsanların mağdur ve çaresiz olduğuna dikkati çeken Durmaz, “Sekili köyümüz selin yol açtığı yaraların en fazla hissedildiği bölgelerimizden. Bugün burada selin yol açtığı yaraları, zararları daha yakından gördük, vatandaşlarımızı dinledik. Selin yol açtığı zararların giderilmesi için yetkililerin bir an evvel çalışma başlatması gerekiyor” diye konuştu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Pazartesi günü Yozgat’taki sel felaketinin yol açtığı zararları gündeme getireceğini kaydeden Durmaz, “Sel suları, insanların bir yıllık emeğinin, oturduğu yuvasının, ibadet ettiği camisini kullanılmaz getirmiş. Böyle bir manzara karşısında yetkililerin duyarsız kalmasına anlam veremiyor, bir an evvel harekete geçmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji