YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %1,14
  • BIST
    %-0,06
Milletvekili Kendirli’den, Karaca’ya hayırlı olsun ziyareti

Milletvekili Kendirli’den, Karaca’ya hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Hasan Hasan Buğra Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti İl Başkanımız Muzaffer Aslan, İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Buğra Karaca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Ziyarette konuşma yapan Milletvekili Kendirli, okulların eğitim ve öğretimdeki yerinin  çok önemli olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu:
“Bugün buraya Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Hasan Burağ Karaca’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için buraya gelmiş bulunmaktayız.
AK Parti hükümeti olarak yarınımızın teminatı çocuklarımızı eğitimi için başarılı işlere imza atmış bulunmaktayız. Bunun bilinci ile başta milli eğitim müdürümüz olmak üzere okul müdürlerimiz, öğretmenlerimizi geleceğe hazırlamak için her konuda hassasiyet göstereceklerinin bilincindeyiz. Bu duygu ve düşünceler ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hasan Buğra Karaca’ya  eğitim ve öğretim seviyesini daha üst düzeylere getireceğine yürekten inanıyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim’’dedi.
Milli Eğitim Müdürü Karaca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti İl Başkanımız Muzaffer Aslan, İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu’na teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji