YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,35
  • BIST
    %-0,65
Milletvekili Soysal, Yerköy’de esnaf ve kurumları ziyaret etti

Milletvekili Soysal, Yerköy’de esnaf ve kurumları ziyaret etti

28122017akparti
AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yerköy İlçemizde esnaf ve resmi dairelere çeşitli ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorunlarını, isteklerini dinledi. 
Soysal, ilçede Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu da ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yerköy ziyaretinde önce AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Başkan Aziz Başak ve partilileri bir araya geldi. Ardından İlçe Başkanı Aziz Başakla birlikte esnafları dolaşan Milletvekili Soysal, esnaflarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi. Esnaf ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu ziyaret eden Soysal, belediyenin çalışmaları hakkında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra, Yerköy Devlet Hastanesini ziyaret eden Soysal, Hastane Başhekimi Dr. Ümit Öztürk’ten hastanenin fiziki ve genel durumu hakkında bilgi aldı.
VATANDAŞLARIMIZ BİZE İNANIYOR VE GÜVENİYOR
Dr. Soysal, Yozgat’a geçtiğimiz günlerde 107 hekimin atamasının yapıldığını belirterek, “Yozgat’ımız her alanda gelişimini sürdürüyor. Sadece Merkez değil ilçelerimizde bu bakımdan önemli gelişmeler yaşıyor. Her hafta olduğu gibi ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Bugünde Yerköy ilçemizde esnaf ve bazı kurumlarımızı ziyaret ettik. Her zaman halkımızın yanında onların hizmetkarlığını layıkı ile yapmaya çalışıyoruz. Halk günü toplantılarının yanı sıra bu ziyaretlerle vatandaşımızın sorunların a daha vakıf olup, çözümü noktasında çalışmalar yürütüyoruz. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor bizde bu güveni boşa çıkarmama adına onlara en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içindeyiz. AK Parti olarak 15 yıldır vatandaşımız bizlere partimize ve en önemlisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni sayesinde AK Parti tek başına iktidar görevini sürdürüyor. Yakında 14 Ocak Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İl Kongremize katılarak Yozgat halkıyla buluşacak.”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji